/ Nyheder / Kåringer til topmødet EJENDOM2022

Kåringer til topmødet EJENDOM2022

Har du et bud på, hvem der skal løbe med prisen som Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Innovation? Snart kan du indstille dine kandidater. Vinderne kåres til EJENDOM2022.

Af

Til november samles ejendomsbranchen igen til et fælles topmøde, når EJENDOM2022 finder sted i København.

I år skal der også kåres tre vindere, når priserne Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Innovation bliver uddelt i et samarbejde mellem EjendomDanmark og EjendomsWatch.

Op til topmødet vil alle kunne indstille kandidater til priserne, mens en fagjury efterfølgende vælger de endeligt nominerede. Det er så EjendomDanmarks medlemmer og EjendomsWatchs læsere, der skal kåre de endelige vindere:

”Det er i sandhed ejendomsbranchens egne priser, vi i år kan uddele til topmødet. Som noget unikt har alle i branchen her mulighed for at indstille kandidater til priserne og fortælle hvorfor. Dermed kan branchen i fællesskab anprise alle de stærke initiativer, der bliver søsat og realiseret.  Jeg gælder mig meget til uddelingen – og til at vi igen mødes til EJENDOM2022,” siger formand Henrik Dahl Jeppesen, EjendomDanmark. 

Trofaste læsere

Også redaktør hos EjendomsWatch, Jørgen Bendsen, ser frem til at modtage branchens egne bud på, hvem der skal løbe med de prestigefyldte priser: 

“På EjendomsWatch er vi stolte over, at det netop er os, der som mediepartner skal skabe opmærksomhed om både EJENDOM2022 og det, der gerne skal blive branchens vigtigste, mest prestigefyldte og velunderbyggede priser. Jeg er sikker på, at vores trofaste læsere sammen med EjendomDanmarks medlemmer vil engagere sig i at indstille egnede kandidater til de tre priser, når der åbnes for indstillinger.”

Særpris til EJENDOM2021

Da topmødet for første gang blev afholdt i 2021 blev der også uddelt en pris. Det var en særpris, der blev uddelt til én, der havde gjort en ekstraordinær indsats under coronakrisen. Prisen blev vundet af Finn Sture Madsen, COO hos Danske Shoppingcentre og formand for EjendomDanmarks retailudvalg.

“Jeg er rigtig stolt, og det er en stor anerkendelse at modtage særprisen – særligt da det er branchen selv, der har stemt,” sagde han umiddelbart efter prisoverrækkelsen.

De to andre nominerede var Folketinget, der ved konferencen var repræsenteret ved formand Henrik Dam Kristensen og Britta Jespersgaard, direktør i Prodomus.