/ Nyheder / Her er vinderne af årets ejendomspriser

Her er vinderne af årets ejendomspriser

Vinderne af Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Bæredygtighedspris og Årets Innovation er fundet. Det blev afsløret til EJENDOM2022. Stort tillykke til vinderne.

Af

Ejendomsbranchen var samlet til årets topmøde EJENDOM2022. Til det kunne EjendomDanmark i samarbejde med Ejendomswatch kåre vinderne af Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Innovation og Årets Bæredygtighedspris.

Priserne hylder og anerkender branchens centrale rolle i samfundet, og ejendomsvirksomhederne som vigtige medspillere i at skabe ideelle rammer for liv, vækst, udvikling og grøn omstilling.

Blandt de mange indstillinger nominerede juryen i alt ni stærke kandidater til de tre priser, hvorefter en afstemning har afgjort, hvem der tildeles priserne.

DEAS Group kan nu pryde sig med titlen som Årets Ejendomsvirksomhed, mens Container Living vinder Årets Innovation, og PensionDanmark Ejendomme modtager Årets Bæredygtighedspris.

EjendomDanmark ønsker både vindere og nominerede tillykke med æren.

En ny retning for ejendomsadministration

Modet til at turde pege en ny retning for, hvad ejendomsadministration skal være, har medvirket til, at DEAS Group i år modtager hovedprisen som Årets Ejendomsvirksomhed.

DEAS Group var bl.a. nomineret til prisen, da de er et billede på den kommercielle og teknologiske udvikling, som alle i branchen gennemgår i disse år. Samtidig har de tidligt markeret sig på ESG-dagsordenen, og de tager aktivt del i den samfundsmæssige debat, der er om fremtidens ejendomsbranche.

Med 43 % af stemmerne i den afgørende afstemning vinder de prisen i det stærke felt af nominerede, der også bestod af Barfoed Group og Balder Danmark.

Bæredygtigt fyrtårn

Årets bæredygtighedspris tildeles PensionDanmark Ejendomme, da de har været frontløber på den grønne omstilling. De har satset på en bæredygtig og social ansvarlig udvikling, opførsel og vedligeholdelse af deres ejendomme med stor succes og forretningsmæssige fordele.

NREP og Tetris var ligeledes nomineret for deres bæredygtige initiativer, og selvom PensionDanmark Ejendomme løb med sejren med 43% af stemmerne, er de alle forbilleder i en fremtidig grøn omstilling af branchen.

Innovation udvider forståelsen af branchen

Årets Innovation går til Container Living, der i de seneste år har vist sig som en visionær virksomhed, der har udvidet forståelsen af ejendomsbranchen via container-formatets funktionalitet og flytbarhed.

To andre innovative og nytænkende kandidater – LifeX og Resights – var med i opløbet, men afstemningen pegede med 42% på Container Living, som vinder af prisen.

Container Living var bl.a. nomineret, idet de har skabt en fællesskabsorienteret bæredygtig boform, som understøttes af digitale løsninger og nye teknologier, hvilket har resulteret i høj beboertilfredshed, lavere tomgang og lavere driftsomkostninger.