/ Nyheder / Her er de nominerede til Årets Ejendomsvirksomhed

Her er de nominerede til Årets Ejendomsvirksomhed

AP Pension, Ejendomskoncernen Stensdal Group og Kasper Poulsen med Realmæglerne er nomineret til årets ejendomsvirksomhed. Du kan nu stemme på din favorit.

Af

Til EjendomDanmarks topmøde EJENDOM2023 uddeles der priser af og til branchen. Det sker i samarbejde med Ejendomswatch. Her kan du læse juryens begrundelse for indstillingen af de nominerede til årets ejendomsvirksomhed. 

Afstemningen er åben frem til den 30. oktober, og du kan stemme her.

Om Årets Ejendomsvirksomhed

Denne virksomhed har gjort sig positivt bemærket, samtidig med der er leveret forretningsmæssige resultater. Virksomheden er således med sin ageren og gode forretningsforståelse et forbillede og har vist, at ejendomsvirksomheder er levende, aktive og uundværlige spillere i den fortsatte samfundsdebat.

AP Pension

Inden for rigets grænser finder man alt fra den moderne metropol til de idylliske forstæder, hvor AP Pensions fokus på projekter fordelt på land og by har imponeret juryen, som bl.a. vægter pensionsselskabets ”modige beslutninger,” når det kommer til lokationer.

AP Pension har markeret sig som en aktør, der ikke blot har fokus rettet mod de største danske byer, men også har blik for provinsen og tør tænke udover de gængse bygrænser samtidig med, at virksomheden har arbejdet med en klar bæredygtighedsprofil, lyder det.

For nyligt er byggeriet til pensionsselskabets nye hovedkontor blevet igangsat ved Nordhavn i København, hvor størstedelen opføres i træ.

Ejendomskoncernen Stensdal Group

En vaklende verdensøkonomi har sat spor i ejendomsbranchen, hvor Stensdal Group ifølge juryen trodsigt har fortsat sine flotte forretningsmæssige resultater med stærke værdier samt medarbejderkultur, med fællesskabet for øje.

Igennem fokus på ESG og en stærk forretningsmæssig forståelse og villighed til at agere og tilpasse sig markedet udmærker virksomheden sig, lyder det.

Kasper Poulsen med Realmæglerne

Fra Løkken i Nordjylland har ejendomsmægleren Kasper Poulsen gjort sig bemærket hos den garvede fagjury.

I en ung alder og med nordjysk snilde og forretningssans går han mod strømmen på boligmarkedet. Mens mange ejendomsmæglere har været gennem en række sløje måneder på boligmarkedet, har Kasper Poulsen med nu fire butikker kun mærket fremgang med et stigende antal medarbejdere, lyder det.

Kasper Poulsens fire butikker pryder i øjeblikket det nordjyske landskab i Løkken, Blokhus, Hals og Hjørring.