/ Nyheder / Helt uvurderligt forløb

Helt uvurderligt forløb

I denne uge begynder et nyt hold ledige på et seks ugers langt omskolingsforløb hos EjendomDanmark. Formålet er at bringe dem tættere på et job i ejendomsbranchen. Ash Manteghi var på et tilsvarende forløb i november og har netop gennemført et fire ugers praktikforløb hos EjendomDanmark. Hans mål er nu at søge job i en ejendomsadministration.

Af

Ash er på jagt efter et job i ejendomsbranchen.

“Helt uvurderligt.”

Sådan beskriver Ash de sidste par måneder. I efteråret gennemførte han et omskolingsforløb i EjendomDanmark, hvor han i løbet af seks uger blev klædt på til de vigtigste discipliner inden for ejendomsadministration.

”Det har været en fantastisk undervisning, og jeg har virkelig fået øjnene op for ejendomsbranchen. Det er en hel ny verden af jobmuligheder, der har åbnet sig for mig,” siger Ash.

Viden og glæde

Særligt jura fangede hans interesse. Derfor greb han chancen og spurgte, om der var en plads ledig hos EjendomDanmark i den juridiske afdeling for at blive klædt endnu bedre på til, hvilke juridiske områder der fylder ude i ejendomsadministrationerne.

Kombinationen af omskolingsforløbet og praktikperioden har været rigtig god, siger Ash.

”Forløbet har givet mig et indledende indtryk af ejendomsbranchen og hver eneste dag har budt på både ny viden og glæde. Der er ingen tvivl om, at det har været berigende rent fagligt.”

Hans håb er nu at finde plads hos en ejendomsadministration, hvor oplæringen til ejendomsadministrator kan fortsætte.

“Om det bliver som praktikant, assistent i back office eller noget helt tredje – så er jeg åben for de muligheder, der byder sig.”

Ash har blandt andet læst statskundskab på Københavns Universitet, mellemøststudier på Lund Universitet i Sverige og taget meritlæreruddannelsen på Blaagaard Seminarium i Søborg.