/ Nyheder / Fra kommunikation til ejendomsadministration?

Fra kommunikation til ejendomsadministration?

I sommeren 2023 færdiggjorde Mehmet Topac sin kandidatuddannelse i kommunikation. Nu går han efter jobbet som ejendomsadministrator. Han ser frem til at præsentere sig selv for en række ejendomsvirksomheder ved et matcharrangement.

Af

Ejendomsvirksomheder og jobsøgende får mulighed for at se hinanden i øjnene ved et matcharrangement hos EjendomDanmark den 11. januar. Fælles for de jobsøgende er, at de har gennemført et seks ugers langt omskolingsforløb udviklet af EjendomDanmark og udbudt i samarbejde med Nyledige og Jobcenter København.

Klædt på til virkeligheden

En af de jobsøgende er Mehmet Topac, der er uddannet i kommunikation og virksomhedsledelse fra Roskilde Universitet, og færdiggjorde sin uddannelse i sommeren 2023. Via læringsforløbet er han blandt andet blevet præsenteret for det første fag på EA-uddannelsen, grundkurserne om lejeret og ejendomsinvestering samt en introduktion til forenings- og erhvervslejeretten.

”Undervisningen har været meget mere praksisnær end på universitetet, og det har været rigtig godt. Vi er blandt andet blevet præsenteret for et regnskabsprogram, som vi har fået tid til at sidde at arbejde med. Generelt har forløbet været en spændende blanding af teori og praksis, der har klædt os godt på til, hvad vi møder ude i virkeligheden,” siger Mehmet Topac, som håber på, at han en dag får en fod inden for i ejendomsbranchen.

”Jeg vidste ikke, det var en mulighed at beskæftige sig med ejendomme på denne måde, men jeg synes virkelig, at jobbet som ejendomsadministrator lyder tiltalende. Derfor bliver det også rigtig interessant at se, hvilke virksomheder, jeg møder på matcharrangementet,” siger han og fortsætter:

”For mig handler det selvfølgelig om at vise den bedste side af mig selv, hvor jeg vil slå på min evne til at formulere mig, men også min evne til hurtigt at lære nyt.”

Tilmeld dig matcharrangementet

Er du interesseret i at møde kandidaterne fra omskolingsforløbet, så tilmeld dig matcharrangementet her. Arrangementet finder sted hos EjendomDanmark 11. januar fra kl. 14:00–17:00