/ Nyheder / Forbrugsregnskaber kan blive ramt af COVID-19

Forbrugsregnskaber kan blive ramt af COVID-19

COVID-19 har tag i Danmark. Som ugerne går, risikerer målerbranchen at ende i en situation, hvor leverandører af forbrugsregnskaber, boligorganisationer og ejendomsadministratorer kommer til at lide et stort økonomisk tab, fordi det ikke er muligt at overholde de tidsfrister, der er sat for at levere forbrugsregnskaber.

Af

Derfor er Ista Danmark A/S, Brunata A/S, Techem Danmark A/S, Dansk Industri, BL – Danmarks Almene Boliger og EjendomDanmark gået sammen om et fællesbrev til Regeringens og Erhvervslivets Corona-enhed, Erhvervsministeren samt Boligministeren. I brevet opfordrer de regeringen til at give midlertidig dispensation fra tidsfristerne.

”En midlertidig dispensation fra de angivne tidsfrister vil for staten være omkostningsfrit, men vi kan dels spare beboerne for bekymringer ved i denne tid ikke at lukke ”fremmede” ind i deres boliger og dels spare branchen for flercifrede millionbeløb. Vi håber derfor, at regeringen vil tage en sådan dispensation op til overvejelse,” siger Morten Østrup Møller, juridisk direktør i EjendomDanmark.

Læs brevet

 

Seneste nyheder