/ Nyheder / Første studerende færdiggør PAM

Første studerende færdiggør PAM

Claus Jordan, ejendomsadministrator i Jordan Advokatpartnerselskab, er den første studerende, der har færdiggjort Property and Asset Management-uddannelsen.

Af

Claus Jordan har som den første studerende færdiggjort PAM-uddannelsen.

Da EjendomDanmark introducerede diplomuddannelsen Property and Asset Management, blev det mødt positivt af mange mennesker i branchen.

Der havde nemlig været efterspurgt flere muligheder for efteruddannelse, der kunne bygge ovenpå EA-uddannelsen.

Nu har den første studerende, Claus Jordan, der er ejendomsadministrator ved Jordan Advokatpartnerselskab, færdiggjort PAM-uddannelsen, og er blevet overrakt eksamensbeviset. Og for ham var uddannelsesforløbet en god oplevelse.

”Jeg synes, at uddannelsen har været den rigtige løsning for mig. Der var en god sammensætning af relevante fag, som har givet mig en bred viden på tværs af ejendomsmarkedet indenfor udlejning. Den samlede oplevelse med hele uddannelsesforløbet har været rigtig positivt. Der har været en god sammenkobling af relevante fag på tværs af branchen,” fortæller han.

Brug for videreuddannelse

For Claus Jordan var der en klar motivation for, hvorfor han begyndte på PAM-uddannelsen. Han havde nemlig brug for videreuddannelse.

”Min baggrund for at starte på uddannelsen var, at den lød enormt spændende. For mig virkede det som det helt rigtige valg, da jeg havde brug for at videreuddanne mig og manglede en relevant uddannelse at starte på,” lyder det fra Claus Jordan.

Og det står da også klart for ham, hvad uddannelsen helt konkret har kunne gøre for ham på et fagligt og professionelt plan.

”Jeg ser kun fordele i at dygtiggøre mig med ny viden indenfor det felt, jeg arbejder med. Det giver god mening at få et indblik i de områder, som jeg nødvendigvis ikke har så stor viden om, men som kan være vigtigt at have kendskab til i mit arbejde. Derfor synes jeg, at uddannelsen har været med til at ruste mig til, at jeg bedre kan tage relevante beslutninger indenfor forskellige områder, som uddannelsens fag dækker over.”

Personlig og faglig udvikling

Nu har Claus Jordan som den første færdiggjort den nye PAM-uddannelse, og det har ifølge ham givet et stort udbytte – både på et personligt og professionelt plan.

”Fagligt har jeg fået en meget større viden inden for uddannelsen rammer, hvilket har været en stor fornøjelse. Jeg kan nemlig også mærke, at jeg har udviklet mig på det personlige plan, og det tror jeg altid, at man vil gøre, når man videreuddanner sig,” afslutter han.

Tilmeld dig uddannelsen

Flere af fagene på PAM-uddannelsen udbydes i efteråret 2024, og du kan tilmelde dig helt frem til studiestart.

Diplomuddannelsen i Property and Asset Management er en deltidsuddannelse, hvor omdrejningspunktet er forvaltning af fast ejendom. På uddannelsen får du et bredt kendskab til hele ejendommens livscyklus – lige fra køb og salg til drift, vedligehold, optimering og udvikling.

Læs mere om uddannelsen her.