/ Nyheder / Få styr på sikkerheden med et gratis sikringstjek

Få styr på sikkerheden med et gratis sikringstjek

Nu giver EjendomDanmark dig mulighed for at få styr på sikkerheden i dine erhvervs- og boligejendomme med et gratis sikringstjek fra Telesikring.

Af

EjendomDanmark giver dig nu mulighed for at få styr på sikkerheden i dine erhvervs- og boligejendomme med et gratis sikringstjek fra Telesikring.

Nu giver EjendomDanmark dig mulighed for at få styr på sikkerheden i dine erhvervs- og boligejendomme med et gratis sikringstjek fra Telesikring. Telesikring er Danmarks største danskejede sikringsvirksomhed og har i mere end 50 år sikret store og små virksomheder og ejendomme i hele Danmark. Telesikring leverer skræddersyede sikringsløsninger af høj kvalitet inden for tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning, brandudstyr og meget mere. Med en sikringsløsning fra Telesikring får du en løsning, der passer til dit behov, en lokaltilknyttet konsulent og landsdækkende service. Det giver sikkerhed og tryghed til dig, dine medarbejdere og dine beboere.

På forkant med de forsikringsmæssige krav

Telesikrings medarbejdere er under løbende uddannelse, der sikrer, at de hele tiden er på forkant med markedets udvikling og de forsikringsmæssige krav. Samtidig benytter de altid den nyeste teknologi, hvilket betyder, at løsningerne altid kan udbygges i takt med behovet i dine erhvervs- og boligejendomme.

Nærhed giver tryghed

Med kontorer i Esbjerg, Rødekro, Aalborg, Nakskov og Allerød er Telesikring landsdækkende, men samtidig også lokale. Et lokalt kendskab er essentielt for Telesikring for at kunne tilbyde brugertilpassede sikringsløsninger og hensigtsmæssig service. Konsulenter og sikringsteknikere har et godt kendskab til lokalområdet, og derfor får du altid en lokaltilknyttet konsulent.

Læs mere om Telesikring på indkøbsportalen.