/ Nyheder / En indføring i erhvervslejeretten

En indføring i erhvervslejeretten

”Erhvervslejeret” giver læseren en grundig indføring i erhvervslejeretten. I den tredje udgave af bogen fra 2022 kan du blive opdateret på lovgivning og den nyeste retspraksis inden for området.

Af

Få indblik i erhvervslejeretten.

Indgåelse af lejekontrakt, vedligeholdelse af lejemålet og fraflytning er alle dele af et lejeforholds livscyklus, og til hver del følger love og regler, der skal overholdes. ”Erhvervslejeret” er opbygget efter denne cyklus, og indfører læseren i alle juridiske aspekter af administration og udlejning af erhvervslejemål.

Opdateret med ny retspraksis

Erhvervslejeretten trådte i kraft i år 2000, og har siden ikke været præget af væsentlige lovændringer. Dog er der gennem årene afsagt domme, der har ændret og præciseret retspraksissen på området.

Den tredje udgave af ”Erhvervslejeret” fra 2022 er opdateret med den nyeste rets- og branchepraksis. Bogen er læsevenlig, og kan nemt fungere som opslagsbog, hvor man hurtigt kan opnå den viden, det kræves at navigere i erhvervslejeretten.

Bogens bilagsliste er ligeledes suppleret med flere eksempler på skrivelser, der kan fungere som inspiration, når erhvervslejeloven skal omsættes i praksis. Herudover indeholder bogen praktiske anbefalinger og giver indspark til taktiske overvejelser.

Henvender sig bredt

”Erhvervslejeret” henvender sig til alle, som beskæftiger sig med erhvervslejemål. Lige fra advokater og jurister til administratorer, udlejere, ejendomsmæglere og studerende på uddannelser, hvor erhvervslejeret indgår.

Bogen indeholder blandt andet en detaljeret indholdsoversigt, et omfattende domsregister og en paragrafnøgle, hvilket gør den til et uundværligt arbejdsredskab for alle, der har med erhvervslejeretten at gøre.

”Erhvervslejeret” er udgivet af EjendomDanmark. Bogens oprindelige forfatter er Karin Laursen, og den tredje udgave er skrevet af Mette Hougaard og Kristin Jonasson.

Bøger

Erhvervslejeret

Erhvervslejeret er 3. udgave af EjendomDanmarks bog fra 2003.

Pris for medlemmer (ex. moms) kr. 760,00

Normal pris (ex. moms) kr. 956,00