/ Nyheder / EjendomDanmark styrker sin juridiske afdeling

EjendomDanmark styrker sin juridiske afdeling

Fra april er der to nye ansigter i EjendomDanmarks juridiske afdeling: Juridisk direktør Henrik Westermann og juridisk konsulent Ea Norre.

Af

Foto: EjendomDanmark

Den 1. april havde både Henrik Westermann, ny juridisk direktør, og Ea Norre, ny juridisk konsulent, første arbejdsdag hos EjendomDanmark.

“Vi har set frem til at kunne byde både Henrik og Ea velkommen. Vi er inde i en spændende udvikling, og de to juridiske kapaciteter er ankommet på det helt rette tidspunkt. Arbejdet med at styrke både vores service og tilbud til medlemmerne har længe været i gang, og her er det fantastisk, at vi har fået Henrik og Ea med ombord,” siger Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark.

Den nye juridiske direktør, Henrik Westermann, kommer med stor viden og erfaring fra sit tidligere virke som advokat hos bl.a. Bech-Bruun og Gorrissen Federspiel. Han vil fremover lede EjendomDanmarks juridiske arbejde, og det er en opgave, som han ser frem til:

”Efter et anderledes år venter der en stor opgave i at være med til at sikre vækst og udvikling. Det glæder jeg mig til at arbejde med – og så ikke mindst til at tale med vores medlemmer og udvikle vores services til dem,” siger Henrik Westermann.

Ea Norre, den nye juridiske konsulent, har de seneste tre år beskæftiget sig med ejendomme hos Københavns Universitet, ligesom hun har erfaring fra Københavns Huslejenævn.

Kom på kursus