/ Nyheder / EjendomDanmark og LLO i fælles brev: Støt trængte lejere

EjendomDanmark og LLO i fælles brev: Støt trængte lejere

Udlejer- og lejerorganisation står sammen med opfordring til, at den finansielle sektor støtter lejere, der har udfordringer grundet coronakrisen. Og der bliver lyttet.

Af

Lejere, der har problemer med eksempelvis huslejen, kan kontakte deres bank eller realkreditinstitut. Foto: demaerre, iStock

Coronakrisen kan også give udfordringer for mange af landets lejere. Hvis de eksempelvis mister deres job, eller deres indtægt i en periode falder, kan det være udfordrende at skulle betale eksempelvis husleje. 

For at sikre, at der er løsninger til de lejere, der måtte opleve problemer, har EjendomDanmark sammen med LLO, Lejernes Landsorganisation, kontaktet Finans Danmark, der repræsenterer den finansielle sektor. De er nemlig en væsentlig spiller i at få sikret gode, midlertidige løsninger for lejerne.

Fra Finans Danmark er meldingen, at der bliver lyttet til bekymringerne for, hvordan trængte lejere skal håndtere eventuelle udfordringer. 

Finanssektorens brancheorganisation opfordrer derfor de lejere, der har problemer, til at kontakte deres bank eller realkreditinstitut.

Den finansielle sektor har nemlig givet håndslag på at hjælpe økonomisk sunde privatpersoner og virksomheder. 

Læs mere hos LLO her.