/ Nyheder / EjendomDanmark inviterede til nytårskur

EjendomDanmark inviterede til nytårskur

I sidste uge slog EjendomDanmark for første gang dørene op til nytårskur. Her blev der blandt andet sat ord på organisationens nye strategi frem mod 2025 og den boligpolitiske situation. Se billeder fra dagen.

Af

EjendomDanmark holdt nytårskur for medlemmerne.

Med bobler i glasset og kanapéer på tallerkenen kunne medlemmerne ønske hinanden godt nytår hos EjendomDanmark. 

Peter Stenholm, administrerende direktør, bød velkommen til en eftermiddag, hvor der var lagt op til netværk og rundvisning i EjendomDanmarks lokaler. I sin velkomsttale kom han blandt andet ind på EjendomDanmarks nye strategi.

“Strategien sætter en retning for de næste tre år. Vi vil blandt andet – i endnu højere grad –  sætter medlemmerne i centrum med nye medlemstilbud. Vi kommer også til at sætte turbo på den politiske interessevaretagelse, og vi skal være endnu mere synlige, særligt på Christiansborg,” sagde han og roste samtidig den nye regering for at tage lagerskatten af bordet.

Jan Ellebye, PA-chef, gav blandt andet medlemmerne et kort indblik i EjendomDanmarks politiske arbejde.

“Den politiske situation har ændret sig markant. Vi går fra at skulle påvirke en etpartiregering til at indgå dialog med en midterregering. I den kommende tid vil en vigtig opgave være at vise, at ejendomsbranchen er til for samfundet og bidrager. Vi vil gerne give et andet billede end de få enkeltsager, der ofte tager fokus. Derfor kommer vi også til at få brug for de mange gode fortællinger fra virksomhedernes hverdag.”

Se billeder fra dagen