/ Nyheder / EjendomDanmark fortsætter jagt efter ny juridisk direktør

EjendomDanmark fortsætter jagt efter ny juridisk direktør

Af

Benjamin Bunnage har valgt at fortsætte sin advokatkarriere i Plesner, hvor han har været de seneste syv år. Han tiltræder derfor ikke som juridisk direktør i EjendomDanmark per 1. oktober.

”Det har været nogle vanskelige drøftelser og overvejelser, der har ført til min endelige beslutning om ikke at tiltræde i stillingen hos EjendomDanmark. EjendomDanmark er en spændende arbejdsplads med interessante udfordringer, men efter grundige refleksioner er min konklusion, at en fortsat karrierevej i Plesner er det rette valg for mig. Jeg har derfor valgt at bygge videre på det gode, mangeårige samarbejde, så jeg kan være med til skabe et enestående team indenfor mit felt. Jeg ønsker EjendomDanmark al mulig held og lykke i jagten på en ny juridisk direktør,” siger advokat Benjamin Bunnage.

”Det har været en ekstremt svær beslutning, men jeg har til syvende og sidst valgt at følge min mavefornemmelse. Uanset hvor ubelejligt det valg må siges at være, er overvejelserne og beslutningen blevet mødt med stor forståelse og respekt fra EjendomDanmarks side, og det er jeg dybt taknemmelig for,” siger Benjamin Bunnage.

EjendomDanmarks formand og adm. direktør i DEAS, Henrik Dahl Jeppesen, er ærgerlig over beslutningen, men respekterer Benjamins valg:

”Benjamin er en dygtig advokat og et sympatisk menneske, som ville have passet godt ind i EjendomDanmark. Derfor er vi selvfølgelig ærgerlige, men vi ønsker ham held og lykke fremover i Plesner. Nu går vi i gang med at finde en ny juridisk direktør, og jeg har al grund til at tro, at vi i den kommende searchproces finder en ny, stærk kapacitet,” siger Henrik Dahl Jeppesen.