/ Nyheder / Dem kan du møde på Administratorkonferencen

Dem kan du møde på Administratorkonferencen

Næste uge samles landets administratorer på Hindsgavl til to dage med faglige oplæg, inspiration og netværk. Her kan du møde årets sponsorer.

Af

Foto:

I næste uge afholdes årets administratorkonferencen. Blandt deltagerne er årets sponsorer af konferencen, der står klar til at dele deres viden og løsninger med deltagerne. 

Sponsorerne til Administratorkonferencen 2024 er:

Alm. Brand

Alm. Brand er en dansk finansiel koncern, der blev grundlagt tilbage i 1792. I dag driver de virksomhed inden for forsikring og dækker sammen med deres samarbejdspartnere alle finansielle behov hos deres kunder.

Deltagere: Lars Jørgensen og Børge Schmidt

EFI Global

EFI Global leverer uvildige bygningsundersøgelser, rådgivning og laboratorieanalyser. Vores særlige ekspertiseområder er: skimmel, fugt og indeklima, byggeteknik og bygningsfysik, trænedbrydende svampe og Insekter, samt miljøkritiske stoffer. Vores rolle som bredt anerkendte uvildige eksperter er baseret på næsten 40 år på det danske marked (under navnet Goritas), og fra sidste år med et netværk af 1000 nye ekspert-kolleger fordelt i hele verden.

Deltagere: Jens Kornum

Realkredit Danmark

Realkredit Danmark del af Danske Bank-koncernen er et af Danmarks største realkreditinstitutter. Vores kerneydelse er et bredt udvalg af realkreditlån til både private kunder og erhvervskunder. Har du spørgsmål til belåning af andelsboligforeninger er vi klar til at hjælpe.

Deltagere: Anette Lykke Poulsen

Techem

Vi skaber bevidsthed om forbrug i mere end 13 millioner lejemål. Datadreven indsigt med opsætning af alarmer mod uhensigtsmæssigt forbrug, lækager og dårligt indeklima er med til at sikre ejendommens værdi. Connect din ejendom tilTechems Digitale Univers og få direkte adgang til data om din ejendom.

Deltagere: Per Sahl-Madsen og Steen Fahlmann Nielsen

Unik

Unik tilbyder markedets mest udbredte software-løsning til ejendomsadministration. Med mere end 35 års erfaring er vi garant for digitale løsninger, der gør hverdagen lettere for landets mange boligejere og -udlejere. Tag fat i os for at høre, hvordan vi kan skabe mest mulig værdi for dig.

Deltagere: Ian holst sørensen

WTW

WTW er Danmarks førende og største forsikrings-mægler indenfor Ejendomssegmentet. WTW leverer datadrevne, videnbaserede løsninger med fokus på mennesker, risiko og kapital – løsninger, der gør jeres organisation mere robust, øger medarbejdernes engagement og optimerer resultaterne.

Deltagere: Camilla Kiss Bache og Kenneth Hasselby