/ Nyheder / Indstil dit projekt til Renoverprisen 2025

Indstil dit projekt til Renoverprisen 2025

Nu kan du indstille dit projekt til Renoverprisen 2025, og der er åbent for nomineringer fra til den 3. februar 2025.

Af

Der er åbent for indstilling af projekter til Renoverprisen 2025.

Nu kan du indstille dit projekt til Renoverprisen 2025, og der er åbent for nomineringer fra til den 3. februar 2025. 

Prisen har eksisteret siden 2013, og er skabt for at anerkende og fremhæve de mest inspirerende renoveringer i Danmark – store som små. Vinderen kåres ved en stor prisfest i september og modtager 100.000 kr., mens der også uddeles en Specialpris for kreativt og overraskende arbejde.

Moderne behov og værdi

Renoverprisen har til formål at sætte fokus på, hvordan vi kan bevare og forny eksisterende bygninger, så de både lever op til moderne behov og fastholder deres værdi for fremtidens brugere. Nina Kovsted Helk, filantropidirektør i Realdania, forklarer i en pressemeddelelse:

“Renoverprisen fremhæver de mange muligheder, der ligger i at bevare og forny eksisterende bygninger. Vi vil gerne hylde de visionære bygherrer, rådgivere og håndværkere, der sammen tør tænke kreativt og finde inspirerende løsninger i renoveringsprocessen.”

Nominer et projekt

Renoverprisens hjemmeside kan man indstille projekter til prisen.

For at kunne blive nomineret til Renoverprisen 2025 skal projektet være gennemført i Danmark og afsluttet mellem 2020 og 2024. Det skal være udført med hjælp fra professionelle håndværkere og rådgivere, og der skal være tale om en eksisterende bygningsmasse. Byrum og gårdrum kan dog ikke indstilles.

Læs også om dette års vinder af Renoverprisen, Tscherninghuset, der blev kåret for blot en måned siden.