/ Nyheder / Tre eksperter er klar til at diskutere den bæredygtige fremtid på EJENDOM2024

Tre eksperter er klar til at diskutere den bæredygtige fremtid på EJENDOM2024

EjendomDanmark kan nu løfte sløret for paneldeltagerne til endnu en af debatterne ved ejendomsbranchens topmøde. Glæd dig til at blive klogere på den bæredygtige fremtid med Morten Fassov, Julie Rømsing og Peter Morgan.

Af

Når ejendomsbranchens topmøde skydes i gang den 7. november, vil bæredygtighed stå centralt på dagsordenen. 

Til dette års topmøde kan du deltage i en spændende debat, hvor Morten Fassov, ESG-chef hos Danica Ejendomme, Peter Morgan, Head of Real Estate hos PFA Ejendomme, og Julie Rømsing, adm. direktør hos Newsec Property Asset Management Danmark, vil diskutere den bæredygtige fremtid – herunder hvordan ESG integreres og bliver en del af forretningens kerne.

Hvem er paneldeltagerne?

Morten Fassov har siden 2023 været ESG-chef hos Danica Ejendomme, hvor han blandt andet spiller en central rolle i virksomhedens ambition om at reducere CO2-udledningen frem mod 2030. Han arbejder med at bæredygtighedscertificere virksomhedens ejendomme og styrke biodiversiteten i porteføljen. Før sin tid hos Danica Ejendomme var han ansat hos NREP, hvor han også fokuserede på ESG-initiativer og grøn omstilling.

Peter Morgan er Head of Real Estate hos PFA Ejendomme, hvor han er ansvarlig for at styrke virksomhedens fokus på bæredygtighed. Han har blandt andet været med til at sikre, at over halvdelen af PFA’s ejendomsportefølje er gjort bæredygtig i overensstemmelse med EU’s taksonomi.

Julie Rømsing tiltrådte i 2023 som administrerende direktør for Newsec Property Asset Management Danmark. Hun har stærke visioner for, hvordan bæredygtighed og digitalisering kan gå hånd i hånd for at fremme en grønnere ejendomssektor.

En del af topmødet om den nære fremtid

Temaet for årets topmøde er den nære fremtid. Denne debat er en af flere break-out sessions, som du kan se frem til at vælge imellem.

Konferencen finder sted på Hotel Scandic Falkoner på Frederiksberg. Du kan stadig nå at sikre dig din billet lige her.

Udover spændende debatter om alt fra bæredygtighed og AI til politik er der også prisuddeling på programmet. I samarbejde med Ejendomswatch hylder EjendomDanmark igen nogle af de virksomheder, der har gjort en særlig indsats i løbet af det seneste år. Du kan se mere og afgive din stemme her.