/ Nyheder / Til debat ved EJENDOM2024: Hvordan påvirker AI ejendomsbranchen?

Til debat ved EJENDOM2024: Hvordan påvirker AI ejendomsbranchen?

Tre aktører fra ejendomsbranchen giver deres bud på AI’s rolle for fremtiden, når EjendomDanmark igen inviterer til topmøde. Mød dem her.

Af

Kunstig intelligens er svær at komme udenom, hvad angår ”den nære fremtid” i ejendomsbranchen, der netop er temaet til EJENDOM2024. Derfor bliver omdrejningspunktet for en af topmødets debatter også AI.

Debattens panel kommer til at bestå af tre brancheaktører, der vil dele deres overvejelser om, hvordan kunstig intelligens allerede har og i fremtiden kommer til at påvirke ejendomsbranchen.

Du kan blive klogere på de tre her.  

Paw de Sparra Lundin

Paw de Sparra Lundin arbejder hos Cobblestone A/S, hvor han med titlen som Head of Applications & Data arbejder for at skabe en værdifuld ejendomsadministration forankret i dybe indsigter.

Med en uddannelsesbaggrund fra finansverdenen har han de seneste år beskæftiget sig med krydsfeltet mellem IT og Business. Heraf har han de seneste otte år har haft fokus på digitalisering af fast ejendom.

Michael Ambjørn

Paw de Sparra Lundin får selskab af Michael Ambjørn, der siden januar 2022 har været adm. direktør i PropTech Denmark.

Michael Ambjørn har tidligere arbejdet for IBM og Urbantech og er desuden en del af diverse advisory boards. Det gælder blandt andet ”Expert Advisory Group for Science, Innovation & Tech” ved Institute of Directors I London, hvor han også er fellow.

Ann- Sofie Østberg Bjergby

Debattens sidste deltager er Ann- Sofie Østberg Bjergby, der er CFO hos AKF, hvor hun blandt andet er ansvarlig for selskabets bæredygtighedsstrategi og finansiel strategi.

Hendes arbejde med bæredygtighed og ESG i selskabet var med til at tildele hende prisen som: ”Årets Rising Star 2024,” der uddeles af PwC i samarbejde med Zeuthen Storm.

Ann- Sofie Østberg Bjergby er desuden formand for bæredygtighedsudvalget og bestyrelsesmedlem i North Media, ligesom hun også sidder i bestyrelsen for Ejendomsselskabet Nordtyskland ENKAS.

Hun er uddannet cand. Merc. Aud., og har tidligere været CFO hos Sovino Brands.  

Tilmeld dig her

EJENDOM2024 finder sted d. 7. november på Scandic Falkoner. Du kan tilmelde dig her.

Programmet for dagen bliver løbende opdateret, men du kan allerede se frem til oplæg fra blandt andre AI-ekspert Nicholas Fernholm.