/ Nyheder / Sommerhilsen til medlemmerne

Sommerhilsen til medlemmerne

Snart er sommerferien over os, og adm. direktør Peter Stenholm sender her en sommerhilsen til EjendomDanmarks medlemmer.

Af

Adm. direktør Peter Stenholm ønsker EjendomDanmarks medlemmer god sommer.

Kære medlemmer

Solen skinner (for det meste), og nu kan vi efterhånden mærke, at sommeren er over os. For mange betyder det også, at ferien så småt kalder. Inden da vil jeg gerne sende en sommerhilsen og en kort status til jer – vores medlemmer.

Først og fremmest vil jeg takke jer alle for at støtte op om EjendomDanmark og branchefællesskabet. Ejendomsbranchen er central for samfundet, og det er vigtigt, at vi står sammen som en stærk, tillidsfuld og samfundsansvarlig branche.

Hos EjendomDanmark er vores medlemmer er det vigtigste. Derfor arbejder vi hver dag for at forbedre vilkårene for ejendomsbranchens aktører – både politisk og gennem relevante medlemstilbud og arrangementer.

Et travlt halvt år

Da vi trådte ind i 2024, var vi klar på og så frem til et år med fuld fart på, og det må man sandelig sige, at det første halvår har været.

Vi har blandt andet udarbejdet reviderede etiske normer og retningslinjer for branchen, arbejdet på at fremme ESG-dagsordenen gennem initiativer som læringsforløbet ”Bæredygtig omstilling i ejendomsbranchen” i samarbejde med Rambøll og været aktive i debatten om det nye og fejlprægede system for ejendomsvurderinger. Vi har også arbejdet for at sætte boligpolitik på den politiske dagsorden.

Vi har fremmet det brede branchefællesskab. Særligt i samarbejdet med ProDomus, som har resulteret i, at vi glædeligt kunne byde ProDomus’ medlemmer velkommen i EjendomDanmark. Desuden har vi nedsat et diversitetsråd, der allerede er godt i gang med det vigtige arbejde for at skabe en endnu mere bredtfavnende og inkluderende branche.

Derudover har vi løbende udgivet artikler og markedsstatistikker, givet juridisk vejledning, afholdt arrangementer og kurser og meget andet. Det fortsætter vi selvfølgelig med.

Vi ser frem til næste halvår

Når vi alle vender veludhvilede tilbage fra sommerferien, ser jeg frem til at forsætte vores arbejde med at forbedre vilkårene for branchen. Efteråret byder også på mange muligheder for at mødes med vores medlemmer ude i den virkelige verden.

Jeg ser særligt frem til to begivenheder, der efterhånden er blevet efterårstraditioner. Nemlig administratorkonferencen og topmødet. Disse dage er spækket med interessante oplæg, debatter og samtaler på tværs af branchekollegaer, og det er særligt i dette møde, at jeg bliver inspireret. Vores medlemmer er dem, der kender branchen ud og ind, og det er jer, der ved, hvad der sker i hverdagen, og hvad der fungerer i praksis. Det danner grundlaget for vores arbejde i EjendomDanmark.

Personligt glæder jeg mig derfor til, at vi vender tilbage fra ferien, fordi der er stadig meget at tage fat på. Én ting er dog altid helt sikkert: EjendomDanmark eksisterer for medlemmernes skyld. Og det er vores fornemmeste opgave at fremme vilkårene for branchen – hvad end det er gennem juridisk rådgivning, relevante kurser, spændende arrangementer, lærerige artikler, markedsstatistikker eller politisk interessevaretagelse.

Med det sagt ønsker jeg jer alle en rigtig god sommer, hvad end den skal nydes i sydens sol eller herhjemme i Danmark.

Bedste hilsner og ønsker om en god og solrig sommer.

Peter Stenholm