/ Nyheder / Ejendomsforeningen Danmark på Folkemødet

Ejendomsforeningen Danmark på Folkemødet

I år lagde rekordmange politisk interesserede gæster vejen forbi Folkemødet i Allinge på Bornholm – blandt dem var Ejendomsforeningen Danmarks administrerende direktør Jannick Nytoft.

Af

Byen ved Hammershus var den 14. til 17. juli skueplads for 113.000 gæster og godt 3.000 events, hvor en stor del havde relevans for ejendomsbranchen. Blandt andet fik Københavns overborgmester Frank Jensen i en debat om byernes fremtid lovet, at mindre boliger er på vej, mens direktøren i den nye Vurderingsstyrelse Hakon Iversen skulle stå på mål for de kommende ejendomsvurderinger. Alverdens emner blev debatteret af politikere, borgere, branchefolk og mange andre, og Ejendomsforeningen Danmarks administrerende direktør, Jannick Nytoft, synes, at Folkemødet kan bruges til meget.
 
”Først og fremmest er det fedt at mærke stemningen og debatlysten blandt de mange forskellige folk i fantastiske omgivelser. Men selvfølgelig har det også været en perfekt mulighed for os her i Ejendomsforeningen Danmark at høre om nye trends både i vores egen og andre brancher. Samtidig skaber det en oplagt ramme for at pleje gamle relationer – og selvfølgelig også at skabe nye”, siger Jannick Nytoft.
Folkemøde 2018
Folkemøde 2018. Foto: EjendomDanmark