/ Afgangsprojekt

Afgangsprojekt

Velkommen til Afgangsprojekt 

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen til EjendomDanmarks studieunivers her på Studieportalen. 

Her på siden finder du alle relevante oplysninger forud for din studiestart, herunder materialesamling og oplysninger om, hvilken litteratur du selv skal købe. 

Undervisningen foregår som blended learning, dvs. både ved fysisk fremmøde og ved brug af virtuel undervisning i Moodlerooms.

Ved opstartsseminaret får du en grundig introduktion til forløbet og til eksamensformen. Vi gennemgår i fællesskab, hvordan den digitale platform fungerer, ligesom du vil blive introduceret til din studiegruppe. Hvis du selv vil have indflydelse på, hvilken studiegruppe du bliver en del af, så skal du sørge for at udfylde spørgeskemaet, der vil blive gjort tilgængelig på denne side lidt tid før studiestart.

Husk at medbringe en bærbar computer eller din tablet til opstartsseminaret.

Undervisningsplan 

Klik her for at downloade undervisningsplanen

  • Kommer snarest

 

Undervisningsgange

Oplyses snarest

Du får adgang til Moodlerooms i forbindelse med den første undervisningsgang. 

Alle oplysninger og materiale der skal forberedes til første undervisningsgang, finder du derfor her på siden og ikke i Moodlerooms

Moodlerooms

Du får adgang til Moodlerooms i forbindelse med første undervisningsgang. Du vil modtage et brev fra Erhvervsakademi Dania i din e-boks med dine login-oplysninger. Først når du har modtaget dette brev, vil du kunne tilgå Moodlerooms.

Moodlerooms er den virtuelle e-learnings platform, hvorpå faget afvikles og hvor du finder fagets øvrige indhold. 

Den første undervisningsgang vil du få en grundig introduktion til platformen. Det er dog nødvendigt, at du forud for første undervisningsgang logger ind og gør dig bekendt med de sektioner, der knytter sig til første undervisningsgang og samtidig også forbereder dig.

Når du skal deltage på webinarer eller i virtuelle studiegruppe aktiviteter, bør du benytte et head-set og i øvrigt altid huske, at have lyden tændt på din PC. 

Du får tilknyttet et personligt login fra Erhvervsakademi Dania til Moodlerooms.

Dit login består af en studiemail og et kodeord.

Din studiemail er tilknyttet Erhvervsakademi Dania, du kan derfor ikke ændre din studiemail eller sætte den til at videresende. Du har derimod mulighed for at tilføje mailkontoen i din almindelige Outlook. Se evt. vejledning i Moodlerooms. Du bliver registreret som studerende hos Erhvervsakademi Dania i forbindelse med første undervisningsgang. Oplysninger om din studiemail herunder adgangskode og hvordan du logger ind første gang bliver sendt til din personlige e-boks. Hold derfor øje med den. Du vil først kunne logge ind på Moodlerooms, når du har modtaget denne mail. 

I Moodlerooms kan du selv ændre dine kontaktoplysninger og tilpasse indstillingerne på platformen. Det gør du under “profil” og “indstillinger” på forsiden af “Mine forløb” øverst i den røde bjælke. 

Du skal være opmærksom på, at EjendomDanmark ikke har adgang til dine kontaktoplysninger i Moodlerooms. EjendomDanmark har de oplysninger registeret, som blev oplyst ved din tilmelding. Ønsker du at ændre dine kontaktoplysninger hos EjendomDanmark, skal du derfor kontakte sekretariatet. 

Moodlerooms er knyttet op på en Microsoft konto. Hvis du allerede har en Microsoft konto og er logget ind i den browser, du benytter, vil du opleve at få denne fejlbesked. Se nedenfor:

Får du denne fejlbesked, skal du enten logge ud af alle dine Microsoft programmer eller benytte en anden browser.

Vi anbefaler, du vælger en browser fx Google Chrome, når du skal tilgå Moodlerooms og en anden browser til dine øvrige Microsoft programmer. Her er URL til Moodlerooms, du kan kopiere ind, hvis du har behov for det https://eadania.mrooms.net/.

Hvis du har problemer med at logge på, så kan du højre-klikke på Chrome-logoet og vælge “Nyt inkognito-vindue”, så åbner du en side, der ikke er bundet op på tidligere brugerinformationer. Her kan du indtaste det brugernavn og den adgangskode, du har modtaget fra Erhvervsakademi Dania.