/ Kalender

Gratis introduktion til ejendomsbranchens læringsplatform om bæredygtighed

Til kurset får du en introduktion til at komme i gang med at bruge EjendomDanmarks digitale læringsplatform om bæredygtighed og viden om de muligheder og kurser, der er tilgængelige på platformen.


Læringsplatformen giver overblik over de tendenser, branchen forventes at stå over for, og som vil ændre opgaverne for medarbejdere, der arbejder med ejendomme og drift de kommende år. Til kurset bliver du klogere på, hvordan platformen kan være en hjælp for dig.


På platformen kan du blive klogere på blandt andet lovgivning på bæredygtighedsområdet og på hvad bæredygtighed er for en størrelse i ejendomsbranchen. Derudover får du mulighed for at måle, hvor langt din virksomhed er nået med bæredygtighed, så I får et udgangspunkt at arbejde ud fra.


Efter kurset får du mulighed for at videndele og diskutere de konkrete udfordringer din virksomhed står over for med EjendomDanmark og andre virksomheder på kurset.

Læringsplatformen er et produkt af projektet Bæredygtig Omstilling i Ejendomsbranchen, som EjendomDanmark samarbejder med Rambøll om.


Det får du med hjem

  • Adgang til digital læringsplatform om bæredygtighed, og kendskab til hvordan du kan dele platformen med dine kolleger
  • Introduktion til platformen, dens funktioner og læringsmoduler
  • Forståelse for, hvorfor bæredygtighedsdagsordenen er vigtig for ejendomsbranchen og dit arbejde


Kurset er en praktisk orienteret hjælp til at tilgå den digital læringsplatform om bæredygtighed samt overblik over platformens indhold.

Praktisk information

Tidspunkt

29. april 2024 10:00 - 29. april 2024 11:00

Pris (ex. moms)

Medlem: 0 kr.

Ikke medlem: 0 kr.

Undervisere

Jan Ellebye, Martine Maj Ravn

Sted

Hybrid: Vester Farimagsgade 41, 1606 København V og digitalt