/ Aktivitet & Uddannelse / Certificeret ejendomsinvestor

Certificeret ejendomsinvestor

Nu har du mulighed for at få papir på, at du er certificeret ejendomsinvestor på to niveauer. Læs mere om certificeringen her.

Investering i ejendomme adskiller sig væsentligt fra investeringer i eksempelvis aktier og obligationer og kræver en grundlæggende økonomisk, juridisk og teknisk viden.

En certificeret ejendomsinvestor hos EjendomDanmark vil have tilegnet sig en grundlæggende viden inden for disse områder. Tværfagligheden kan bidrage til en endnu større forståelse af, hvad der skal til for at foretage en fornuftig ejendomsinvestering og hvilke risici, der kan være forbundet med investeringen. Denne viden vil være nyttig både for dig, der selv investerer i ejendomme, eller dig, der arbejder for eller hos en ejendomsinvestor.

Ejendomsbranchen efterspørger uddannet arbejdskraft, som kan levere en ordentlig faglighed og kvalitet. Derfor er uddannelse og efteruddannelse et must. En certificeret ejendomsinvestor har sikret sig en grundlæggende viden om ejendomsbranchen, som vil have stor værdi for den enkelte medarbejder og dennes virksomhed

Boris Nørgaard Kjeldsen

Næstformand, EjendomDanmark

Nye krav og ny lovgivning er forandringer, som ejendomsbranchen løbende må forholde sig til. Derfor er det afgørende for virksomhederne i branchen, at ansatte løbende uddannes og efteruddannes. Det kan ske ved den praktiske udførelse af jobbet og i kombination med efteruddannelse.

Opbygning og struktur

En certificeret ejendomsinvestor skal som minimum skal have modtaget grundlæggende undervisning i lejefastsættelse, investeringsteori, finansiering og værdiansættelse.

Størstedelen af kurserne gennemføres både øst og vest for Storebælt.

Niveau 1

Lejefastsættelse i bolig- og erhvervslejemål – udbydes i efteråret 2020

Ejendomsfinansiering

Ejendomsinvestering

Grundkursus: Værdiansættelse af investeringsejendomme

Niveau 2

Omkostningsbestemt leje I

Omkostningsbestemt leje II

Erhvervslejekontrakter i praksis

Værdioptimering af erhvervsejendomme

Køb og salg af investeringsejendomme

De er certificerede på niveau 1

Anders Olsen, Rosenkæret ApS // Babak Eftekhari, Kereby ApS // Christian Aaen, Taurus Ejendomsadministration ApS // Henrik Lind Husen, Lind Property Management ApS // Mads Guldbæk Jensen, PWH Ejendomme A/S // Tage Bergsbo, Lintrup & Norgart A/S // Tobias Nebeling, Ejendomsselskabet Olav de Linde A/S // Vibeke Mosebo, Thylander Gruppen A/S

Kontakt

Vil du vide mere om muligheden for at blive certificeret ejendomsinvestor. Så er du velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere.

Kursus-afdelingen

Support & input