/ Politik & Analyse / Analyser

Analyser

Teknologi, lovgivning, økonomi og samfund. EjendomDanmark udarbejder løbende analyser af mange forskellige aspekter af samfundets udvikling i relation til ejendomsbranchen. De er et vigtigt værktøj til at forstå nutidens udfordringer i branchen og finde fremtidens svar.

EjendomDanmark udarbejdre analyser, og de bygger altid analyser på viden, fakta og gennemskuelige forudsætninger. Det giver mulighed for at sammenligne parametre og styrker samtidigt både organisationens og branchens troværdighed. EjendomDanmark skelner mellem analyse og holdninger. Analyserne er i mange tilfælde datadrevne, hvilket giver nye muligheder for at sammenligne og blive klogere. 

Branchens stemme

EjendomDanmarks stærkeste stemme er medlemmernes. Derfor kan der i organisationens analyser blive brugt undersøgelser, hvor medlemmer fortroligt kan indberette data eller fx komme med deres vurdering af, hvor branchen er på vej hen. Ejendomspanelet og Markedsstatistikken er et par gode eksempler på det.

Ejendomsvenlighed

EjendomDanmark opgør årligt, hvilke kommuner der skaber de bedste rammer for både brugerne og ejerne af de danske ejendomme.

Se mere her

Ejendomspanel

Branchens stemme giver flere gange årligt et indblik i, hvordan forskellige problemstillinger anskues.

Se mere her

Udarbejdede analyser

EjendomDanmark udgiver løbende analyser af forskellige problemstillinger.

Se mere her

Leder du efter noget særligt?

Brug for en unik analyse?

EjendomDanmark kan udarbejde specifikke analyser af ejendomsmarkedet – målrettet lige præcis dine udfordringer.

Se, hvordan vi kan hjælpe dig her

Det sker hos EjendomDanmark

Leder du efter statistik?

Udover vores analyser udarbejder EjendomDanmark en lang række statistik om ejendomsbranchen. Det er blandt andet opgørelser over tomgang og branchens forventninger.

Se mere her