/ Kalender

Kommunikation for ledere

KOMMUNIKATION FOR LEDERE

Som leder skaber du resultater gennem andre. Derfor er din evne til at kommunikere klart og engagerende afgørende for din evne til at lykkes som leder. 


Kurset udbydes i samarbejde med Lederne Kompetencecenter  

MEDLEMMER AF EJENDOMDANMARK TILBYDES EN SÆRLIG RABAT PÅ DETTE UDVALGTE KURSUS 


På kurset lærer du at kommunikere med overblik, retning og klare budskaber, samt at skabe motivation og positive samarbejdsrelationer. Frem for alt lærer du at kommunikere personligt og med gennemslagskraft, så du selv træder tydeligt frem. 

  

Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation med retoriske værktøjer, så den bliver knivskarp. Samtidig får du indsigt i, hvordan du bruger din person og dit kropssprog til at give din kommunikation tyngde, troværdighed og autenticitet, og hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du motiverer andre, flytter holdninger og skaber handling. Vi har særlig fokus på hvordan du kommunikerer til større forsamlinger, dvs. holder en tale eller kommer med et indlæg. Og du vil i din kommunikation lære at argumentere både til hjerne og hjerte. 

  

Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den. 


Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer 

  • Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig og overbevisende
  • Få indsigt i, hvordan du skaber forståelse og engagement omkring dit budskab
  • Få indsigt i, hvordan du kommunikerer – både til større og mindre forsamlinger – med indlevelse og empati
  • Træn din evne til at kommunikere – også med krop og stemme
Praktisk information

Tidspunkt

15. maj 2024 09:00 - 16. maj 2024 16:30

Pris (ex. moms)

Medlem: 9350 kr.

Ikke medlem: 12700 kr.

Sted

-