Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Afleveringsopgaver m/rettevejledning

Her på siden kan du downloade fagets afleveringsopgaver.

Alle opgaver skal afleveres elektronisk ved brug af WISEFlow senest kl. 9.00 på afleveringsdagen. Du vil modtage en mail fra WISEflow, når det er muligt at logge på WISEflow og aflevere opgaven. Det er ikke muligt at aflevere opgaven før du har modtaget undervisning i det emne, der vedrører opgaven. 

Til brug for opgaveskrivning er her uploadet et notat om, hvordan du benytter dig af den juridiske metode, som også er udleveret i forbindelse med "Indledende ejendomsadministration". 


Derudover kan du med fordel blive inspireret til, hvordan du kan skrive din opgave ved at se opbygningen af Højesterets "begrundelse og resultat" i GD 2013/13H.

Til inspiration kan du også læse denne besvarelse af spørgsmålet om A/B Hyggely er omfattet af ABL, der er gennemgået i undervisningen. 

Endelig anbefales det, at du læser nogle af dine medstuderendes opgaver (med evt. feedback), da det kan give gode indspark til, hvordan du fremadrettet kan skrive dine opgaver.

Afleveringsopgave 1 (3/8 af eksamenssæt):

 

Afleveringsopgave 2 (5/8 af eksamenssæt):

 

Afleveringsopgave 3 (1 helt eksamenssæt):

 

Bemærk at de returnerede og rettede opgavesæt udover en karakter kun i begrænset omfang vil indeholde individuel feed-back og rettelser. I stedet henvises til den udleverede rettevejledning, som offentliggøres senest på tidspunktet for undervisers returnering af opgaverne.

 

Rettevejledning:

  • Rettevejledning opgave 1 E/F