Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Finansbacheloruddannelsen

Finansbacheloruddannelsen er en mellemlang videregående uddannelse på tre et halvt år, hvor den studerende kan vælge ejendomsadministration som specialiseringsretning. Uddannelsen består af en obligatorisk del, en valgfags del der bestemmer den studerendes brancheretning, en praktikperiode og et afsluttende bachelorprojekt.

En studerende der har valgt brancheretningen ejendomsadministration, har typisk gennemført ”valgfag A” svarende til ti ECTS-point og ”valgfag B” svarende til 15 ECTS-point inden for Ejendomsadministration. Den studerendes praktikperiode er placeret mellem de to valgfag.

Uddannelsen sigter mod at den studerende skal kunne søge ansættelse inden for rådgivning og kundehåndtering i den finansielle sektor. Det kan for eksempel være i en bank, et forsikringsselskab, et revisionsfirma, et ejendomsadministrationsfirma eller hos en ejendomsmægler.

Den studerende har på den obligatoriske del af uddannelsen gennemført en række økonomiske, juridiske og organisatoriske fag, der er relevante for alle brancher i den finansielle sektor.

Den kvalificere den studerende inden for følgende kerneområder:

  • Branchekendskab og forretningsforståelse
  • Kommunikation, salg og kundepsykologi
  • Økonomi og finansiering
  • Erhvervs- og finansjura
  • Statistisk og metode

Adgangskrav:

Gymnasial uddannelse (student, HHX, HF, HTX) med engelsk niveau C og enten matematik niveau B eller virksomhedsøkonomi niveau B eller en kontoruddannelse med speciale eller finansuddannelsen (trin 2) med engelsk niveau C og enten matematik niveau B eller virksomhedsøkonomi niveau B.

 

Læs mere om forskellene på uddannelserne

Klik her, hvis du vil vide mere om, hvordan den ene uddannelse adskiller sig fra de andre to