Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

PropTech – udvikling og muligheder

Property Technology (PropTech) er de seneste år blevet et udbredt begreb i ejendomsbranchen. Den digitale udvikling i ejendomsbranchen ændrer grundlaget for de forretningsmodeller og strategier, som branchen anvender i dag. 

I dag giver teknologiske løsninger mulighed for på baggrund af ny viden at optimere driften, tilpasse porteføljesammensætningen og finde nye metoder til at få mere ud af de udlejede kvadratmeter og øge indtjeningen.

Det kræver indsigt og forståelse for, hvordan branchen og markedet for professionel udlejning forandres. Hvor er det fx væsentligt at fokusere, og hvordan kan PropTech være med til at understøtte virksomhedens strategiske overvejelser? 

Kurset giver en introduktion til PropTech, hvor relevante teknologier gennemgås, som er vigtige for udlejere og administratorer af investeringsejendomme. Du vil få indsigt i de seneste tendenser inden for digitale løsninger og indblik i de muligheder, som ny teknologi kan føre med sig. 

Der er fokus på vigtigheden af at lægge den rigtige digitale strategi, og på erfaringer og resultater fra andre lande, som endnu er lidt længere fremme på området.

Indhold 

  • Teknologisk udvikling og ejendomsbranchen
  • Hvorfor er PropTech vigtigt?
  • Professionel udlejning og PropTech
  • PropTech som strategisk element
  • Internationale erfaringer

Tid og sted

København torsdag den 7. maj kl. 9.30-13.00.

Lektioner 

4.

Undervisere i københavn

Seniorøkonom Mikkel Alsø, EjendomDanmark og Per Andersen, Partner, Head of Financial Services Real Estate, PwC.

Pris ekskl. moms

Medlem: 2.250 kr.

Ikke-medlem: 2.815 kr.

 

Læg i kurv

Proptech - udvikling og muligheder

København, torsdag den 7. maj, kl. 9.30-13.00.