Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Grundlæggende persondataret

Kom til en gennemgang af de grundlæggende regler, der gælder ved behandling af personoplysninger.

På kurset er der fokus på de former for behandling, der typisk forekommer i forbindelse med drift og administration af en udlejnings- eller foreningsejendom. Der tages afsæt i mange konkrete eksempler fra ejendomsadministratorens dagligdag for at skabe en praktisk forståelse for persondatalovgivningens regler. 

Målet er at du og dine medarbejdere får en fornemmelse for, hvornår man har med personoplysninger at gøre, hvordan de skal behandles og hvornår man skal være opmærksom på helt særlige beskyttelsesregler. Du får også et indblik i, hvordan du skal reagere, hvis du modtager en slette- eller indsigtsanmodning eller hvis der sker et databrud. 

Kurset har fokus på den enkelte medarbejders pligter ved behandling af personoplysninger og går derfor ikke i dybden med virksomhedens generelle implementering af persondatareglerne.  

Indhold

  • Definition og praksisnær forklaring af vigtige begreber fra persondatalovgivning 
  • Grundlæggende behandlingsregler for personoplysninger
  • Særlige regler for følsomme eller fortrolige oplysninger og cpr-nr.
  • Samtykke 
  • Indsigts- eller sletteanmodninger 
  • Databrud, definition og reaktion

Tid og sted

København mandag den 20. april kl. 9.30-13.00.

Aarhus den 30. april kl. 9.30-13.00.

Lektioner

4.

Underviser

Juridisk konsulent Lena Hartmann, EjendomDanmark.

Pris ekskl. moms

Medlem: 2.250 kr.

Ikke-medlem: 2.815 kr.

 

Læg i kurv

Grundlægende persondataret

København mandag den 20. april 2020