Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

EA-uddannelsen

Med en EA-uddannelse får du en solid faglighed og mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for dit fagområde, samtidig med at du får nye kompetencer. Du bliver bedre rustet til at imødekomme branchens stigende kompetencekrav og ikke mindst optimere din arbejdssituation.

EA-uddannelsen er blevet en del af Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning

Det betyder, at du nu kan optjene ECTS-point, mens du gennemfører EA-uddannelsen. Men derudover behøver det ikke betyde noget for dit uddannelsesforløb.

 

EA-uddannelsen består fortsat af de fag, som du kender fra tidligere. Den eneste forskel er, at de tre obligatoriske fag Introduktion til ejendomsadministration, Administration af boligudlejningsejendomme I og Administration af boligudlejningsejendomme II, er blevet lagt sammen til to obligatoriske fag: Indledende ejendomsadministration og Administration af boligudlejningsejendomme. Du skal stadig gennemføre dem, og Ejendoms- og skatteregnskab samt to ud af tre valgfag, for at opnå retten til at benytte EA-titlen.

Adgangskrav til EA-uddannelsen

Du skal som minimum have gennemført en relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelsen for voksne eller en gymnasial uddannelse, for at blive optaget på EA-uddannelsen. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter du har gennemført den adgangsgivende uddannelse. Erhvervserfaringen kan optjenes, mens du gennemfører uddannelsen.

Hele uddannelsen eller et enkelt fag?

Hvis du ønsker at få et samlet eksamensbevis og benytte titlen EA, skal du gennemføre hele uddannelsen, som udgøres af tre obligatoriske og to valgfri fag. Ønsker du blot at kvalificere dig på nogle enkelte fagområder, kan du vælge at deltage i et eller flere af de enkelte fag efter eget ønske.

 

Få op til 10.000 kr. årligt over de næste fire år til din EA-uddannelse

Hvert år kan du som faglært eller ufaglært i beskæftigelse vælge gratis uddannelse for op til 10.000 kr.

NB: Der er på nuværende tidspunkt ikke flere midler i puljen for 2019. Ændre dette sig, vil det fremgå her. 

Tidligere studerende udtaler ...

”Altid godt når kursisternes dagligdag kobles som case på teorien”
Anders D., deltager i 2017

”God orientering om EA-uddannelsen”
Anonym, deltager i 2017

Studiehåndbogen

Skal opdateres. Du kan læse mere om forberedelsestid og undervisningsgange på StudiePortalen.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte sekretariatet på kursus@ejd.dk 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til kursus@ejd.dk