Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

EA-uddannelsen

Med en EA-uddannelse får du en solid faglighed og mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for dit fagområde, samtidig med at du får nye kompetencer. Du bliver bedre rustet til at imødekomme branchens stigende kompetencekrav og ikke mindst optimere din arbejdssituation.

EA-uddannelsen er blevet en del af Akademiuddannelsen i Finansiel Rådgivning

Det betyder, at du nu kan optjene ECTS-point, mens du gennemfører EA-uddannelsen. Men derudover behøver det ikke betyde noget for dit uddannelsesforløb.

 

EA-uddannelsen består fortsat af de fag, som du kender fra tidligere. Den eneste forskel er, at de tre obligatoriske fag Indledende ejendomsadministration, Administration af boligudlejningsejendomme I og Administration af boligudlejningsejendomme II, er blevet lagt sammen til to obligatoriske fag: Indledende ejendomsadministration og Administration af boligudlejningsejendomme. Du skal stadig gennemføre dem, og Ejendoms- og skatteregnskab samt to ud af tre valgfag, for at opnå retten til at benytte EA-titlen.

Adgangskrav til EA-uddannelsen

Du skal som minimum have gennemført en relevant erhvervsuddannelse, en relevant grunduddannelsen for voksne eller en gymnasial uddannelse, for at blive optaget på EA-uddannelsen. Derudover skal du have mindst to års relevant erhvervserfaring efter du har gennemført den adgangsgivende uddannelse. Erhvervserfaringen kan optjenes, mens du gennemfører uddannelsen.

Hele uddannelsen eller et enkelt fag?

Hvis du ønsker at få et samlet eksamensbevis og benytte titlen EA, skal du gennemføre hele uddannelsen, som udgøres af tre obligatoriske og to valgfri fag. Ønsker du blot at kvalificere dig på nogle enkelte fagområder, kan du vælge at deltage i et eller flere af de enkelte fag efter eget ønske.

 

Så er det igen muligt at søge om op 10.000 kr. hos Omstillingsfonden

Hvert år kan du som faglært eller ufaglært i beskæftigelse vælge gratis uddannelse for op til 10.000 kr.

Men du skal skynde dig. Som noget nyt skal Dania have modtaget din ansøgning inden studiestart. 

Du kan læse meget mere om Omstillingsfonden og se, hvordan du søger her.

Tidligere studerende udtaler ...

”Altid godt når kursisternes dagligdag kobles som case på teorien”
Anders D., deltager i 2017

”God orientering om EA-uddannelsen”
Anonym, deltager i 2017

Studiehåndbogen

10. udgave af studiehåndbogen er udkommet. I den finder du svar på langt de fleste spørgsmål, der måtte opstå undervejs i dit uddannelsesforløb. 

Studiehåndbogen indeholder beskrivelser af gældende regler og procedurer på EA-uddannelsen og det forudsættes du er bekendt med, hvad der står i studiehåndbogen som studerende på EA-uddannelsen. 

Du kan læse og/eller downloade den gældende Studiehåndbog her.

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte sekretariatet på kursus@ejd.dk 

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at skrive til kursus@ejd.dk