Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Hvis outputtet skal være godt, skal inputtet være mindst lige så godt, Huset 2 2018

For Boris Nørgaard Kjeldsen, administrerende direktør i DADES, er det naturligt at bakke op om, at der bliver etableret et nyt ejendomsvurderingssystem. Det er i både samfundets og branchens interesse, mener han.

Derfor skal ejendomsvurderingssystemet skiftes ud, Huset 2 2018

Konsekvenserne af et utilstrækkeligt system for ejendomsvurderinger var blandt andet mange klager og lange sagsbehandlingstider på mere end to år og ofte væsentligt længere, som resulterede i forkerte afgørelser. Landets erhvervsejendomme havde flest klager. Her resulterede 2012-vurderingen alene i omkring 7.500 klagesager.

Datafortrolighed skaber sikkerhed for ejendomsdata, Huset 2 2018

Danmarks Statistik står for at behandle data til de nye ejendomsvurderinger. Omfattende krav til datafortroligheden skal sikre, at de indberettede markedsdata til de nye ejendomsvurderinger opbevares og tilgås fortroligt og sikkert.

Brug for jeres data til fremtidens ejendomsvurderinger, leder i Huset 8 2017

I 2020 lanceres et nyt vurderingssystem for erhvervsejendomme, som skal give mere retvisende ejendomsvurderinger. Ejendomsforeningen Danmark har netop vundet det udbud, som skal sikre en vigtig del af datagrundlaget for vurderingerne. Derfor er det nu helt afgørende, at alle i branchen bakker op og leverer ejendomsdata til os.