/ Lejetjek / Lejetjek+

Lejetjek+

EjendomDanmark har i samarbejde med Estaid udviklet Lejetjek+, som supplerer Estaid-platformen med detaljeret indsigt i lejeniveauer.

Se video fra lancering af den nyeste version af Lejetjek+

Video fra lancering ny version af Lejetjek+ (dec 2022)

 • Beregn den forventede indtjening på en ejendom
 • Undersøg markedet forud for køb eller udvikling
 • Regn på optimering af leje eller muligheder ved konvertering

EjendomDanmark har indgået et samarbejde med Estaid om en ny version af Lejetjek, Lejetjek+. Man tilgår Lejetjek+ gennem Estaids platform, hvor alle relevante offentlige ejendomsdata er samlet for alle ejendomme i landet.

Ny indsigt i lejeniveauet

Lejetjek+ er et helt nyt værktøj, som giver ny markedsindsigt i hele landet. Lejetjek+ er integreret i det digitale værktøj Estaid, hvor man også kan finde alle andre relevante ejendomsdata og dokumenter for landets samtlige ejendomme.

Med Lejetjek+ kan du beregne lejebenchmark for en hvilken som helst ejendom. Du kan slå en ejendom op og få en lejefordeling med en bund-, top- og gennemsnitsleje for alle ejendommens forskellige enheder, og du kan få en helt særlig indsigt i lejen for bolig og forskellige typer erhvervslejemål og lejereguleringstyper. 

Redskab til lejeoptimering eller due dilligence

Lejetjek+ kan fx bruges ved fastsættelse af lejen f’r indgåelse af lejekontrakt eller ved lejeregulering, eller i forbindelse med at vurdere en ny investeringscase. Modulet beregner kvadratmeterleje på enhedsniveau og hele ejendommen ud fra EjendomDanmarks markedsstatistik.

Og med et simuleringsmodul, kan du endda eksperimentere med en ejendoms anvendelse, sammensætning og størrelse, og få et estimeret lejeniveau for den potentielle fremtidige ejendom.

Metode

Beregningerne er baseret på en statistisk model, som EjendomDanmark har etableret ud fra sammenhænge mellem karakteristika for de enkelte ejendomme og lejemål. Lejetjek+ tager i beregningen således højde for, om ejendommen er ny eller gammel, bolig eller butik, stor eller lille og om den er nyindflyttet eller ej.

Datagrundlag

Ligesom Lejetjek Basis er Lejetjek+ baseret på EjendomDanmarks markedsstatistik, som dækker mere end 23 pct. af alle landets bolig- og erhvervsudlejningsejendomme. For kontor er dækningen 35 pct. på landsplan.

Alle estimeringer for lejeniveau er baserede på aggregerede data, der udelukkende ligger hos EjendomDanmark, og ingen oplysninger fra specifikke lejekontrakter hverken afsløres eller gives videre.

 

Hey! 😍 Vil du prøve Lejetjek+? Så udfyld nedenstående formular 👇

 

  Demo på Lejetjek+

  Se en kort demo på, hvordan du kan tilgå lejebenchmark for alle lejemål i landet med Lejetjek+

  Kontakt os

  Vores konsulenter sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rette løsning til din virksomhed. Kontakt os for en uforpligtende snak, eller hvis du har lyst til at se en demo.

  Mikkel Alsø

  Økonomisk chefkonsulent

  Cand.polit.

  Hong-Kai Guo

  Senior dataanalytiker

  Cand.polit.

  Søren Nielsen

  CEO & Founder

  Estaid

  Dennis Poulsen

  Head of Sales, Estaid

  Sinan Koca

  Senior Project Manager

  Cand.oecon.

  Priser og betingelser

  Få ubegrænset adgang til Lejetjek+ fra 8.990 kr. / måned (årligt abonnement).

  Den månedlige pris er inklusive 20 % rabat for deltagere i EjendomDanmarks markedsstatistik.

  Det forventes endvidere, at din virksomhed er medlem af EjendomDanmark.

  20 %

  Procent rabat på abonnementet, hvis din virksomhed deltager i EjendomDanmarks markedsstatistik.

  Anonymitet og fortrolighed

  Adgangen til data er sikret med en personlig brugeradgang. Alle fremstillede oplysninger vil være anonymiserede eller aggregerede, så der kun kan opnås estimerede størrelser. Man vil altså aldrig tilgå oplysninger fra en egentlig lejekontrakt. 

  Lejetjek er en løsning til intern rapportering og må ikke offentliggøres eller på anden vis deles med en tredjepart.

  Det sker hos EjendomDanmark