Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Elektronisk blanketmodul

EjendomDanmarks elektroniske blanketmodul er et abonnementsprodukt.

Der er en årlig opkrævning for den løbende vedligeholdelse af blanketterne. Prisen for løbende vedligeholdelse er 600 kroner om året for medlemmer og 750 kroner om året for ikke-medlemmer (inklusive moms). Det første års vedligeholdelse er indregnet i salgsprisen for blanketmodulet.

Køb abonnement

Om Blanketmodulet (abonnementsprodukt)

EjendomDanmarks elektroniske blanketmodul består af alle de blanketter, som foreningen i dag sælger som papirblanketter. Det er blandt andet lejekontrakter til beboelse og erhverv, blanketter til beregning og varsling af omkostningsbestemt leje, skatte- og afgiftsforhøjelser, meddelelse om lejeforhøjelse som følge af forhøjelse af vedligeholdelseshensættelserne og mange andre blanketter.

Med de elektroniske blanketter har du mulighed for at udfylde blanketterne direkte på skærmen og udskrive det færdige resultat i det antal eksemplarer, du måtte ønske. De indtastede oplysninger kan gemmes og når som helst hentes frem igen for en ny udskrift, rettelse eller tilføjelse et begrænset antal gange.

Blanketterne vedrørende varsling af omkostningsbestemt leje er udarbejdet i Word og Excel 2013. Excel-blanketterne har regnefunktioner. De resterende blanketter har ikke regnefunktioner (her kan blanketterne udfyldes på skærmen, men brugeren skal selv beregne sumfelter mv.) 

Udfyldning og udskrivning af de elektroniske blanketter kan ske både fra en enkeltstående computer og fra et netværk af computere, hvilket giver mulighed for, at flere brugere kan trække på de samme oplysninger og udfylde/godkende den nye blanket før udskrivning.

EjendomDanmark tilpasser og opdaterer løbende de elektroniske blanketter til ændringer i lovgivningen, domspraksis og administrativ praksis. Abonnenter vil en gang årligt i august måned få sendt en opkrævning på denne vedligeholdelse for det kommende år.

 

Log ind på blanketmodulet (kræver abonnement)

Systemkrav:

 
Printer:

  • Standard laserprinter.