Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Lars Brondt udnævnes til direktør i Ejendomsforeningen Danmark

Lars Brondt udnævnes fra den 1. april som direktør i Ejendomsforeningen Danmark. Tidligere var Lars Brondt juridisk direktør, og han indgår i direktionen sammen med Torben Christensen, der er administrerende direktør i foreningen.

”Vi ønsker at give vores direktion endnu mere gennemslagskraft. Med udnævnelsen af Lars Brondt som direktør åbner vi op for, at han kan arbejde med bredere problemstillinger og tværgående emner, der ikke kun har juridisk karakter. Jeg er meget glad for, at Lars har lyst til at påtage sig denne nye rolle, som jeg er sikker på vil styrke foreningen”, fortæller John R. Frederiksen, formand for Ejendomsforeningen Danmark.

Lars Brondt kom til Ejendomsforeningen Danmark den 1. december 2011. Han har tidligere arbejdet som erhvervsjuridisk chef i Landbrug & Fødevarer og som advokat hos Accura Advokataktieselskab, Westergaard & Alstrøm Advokatfirma samt Plesner Advokatfirma. Lars Brondt blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2003, advokat i 2007 og har derudover en masteruddannelse i kommunikation fra RUC. 

Udnævnelsen af Lars Brondt som direktør er en del af en ny udviklingsplan for Ejendomsforeningen Danmarks sekretariat. Planen skal sikre, at foreningen også fremover har succes med sit arbejde ved at udnytte foreningens potentiale fuldt ud.

”Foreningens fortsatte positive udvikling forudsætter, at der løbende sker reelle og synlige forbedringer for medlemmerne i forhold til foreningens serviceydelser og den politiske indflydelse. Vi skal blandt andet have fokus på den nytteværdi, foreningen tilfører medlemmernes virksomheder, og vi skal udnytte det samlede potentiale”, siger John R. Frederiksen, der har udarbejdet udviklingsplanen sammen med foreningens forretningsudvalg og direktion. Planen er efterfølgende vedtaget i foreningens hovedbestyrelse.

Kontakt

Formand
John R. Frederiksen 
Ejendomsforeningen Danmark
40 53 55 22

Hent foto af Lars Brondt

Denne pressemeddelelse blev sendt den 31. marts 2016