Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Jurist til fast ejendom

Jurist med gode formidlingsevner og kendskab til fast ejendom, herunder erhvervslejeret, boliglejeret og foreningers retsforhold, søges.

Jobbet som jurist

Der er tale om et selvstændigt job, hvor du indgår på lige fod med juridisk afdelings øvrige medarbejdere i løsningen af juridiske opgaver for vores medlemmer og kunder.

Vores kerneområde er fast ejendom, og der vil blive lagt vægt på, at du har interesse for og viden om erhvervslejeret, men du må også gerne have interesse for boliglejeret samt andels- og ejerforeningernes retsforhold.

Arbejdet veksler mellem telefonisk rådgivning til medlemmer, udvalgsarbejde, udarbejdelse af notater og høringssvar, ad hoc opgaver, mødevirksomhed samt undervisning på den offentlig anerkendte grunduddannelse for ejendomsadministratorer og EjendomDanmarks omfattende efteruddannelsesprogram.

Dine kvalifikationer

Du er cand.jur., og din faglighed skal være i orden. Herudover lægger vi også vægt på, at du er moden, udadvendt og kan kommunikere serviceorienteret med dine omgivelser, ligesom du sætter dig i kundens (medlemmet, kursusdeltagerens etc.) sted, når du løser opgaver, underviser eller yder rådgivning.

Du har et åbent sind, en god dømmekraft og er god til at lære nyt. Du skal have interesse for og lyst til at specialisere dig i de faglige områder, som er vores specialer.

Undervisning og anden formidling bliver en væsentlig del af din arbejdsdag, så det er vigtigt, at du trives i rollen som selvstændig formidler.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en velfungerende erhvervsorganisation, der sætter ordentlighed, faglighed og troværdighed højt. Arbejdet foregår i et professionelt og uformelt miljø, hvor faglighed, personligt engagement og sociale egenskaber værdsættes.  

Du vil blive en del af en arbejdsplads med 25 medarbejdere, hvor vi lægger vægt på samarbejde, fleksibilitet og på at have en åben og uformel omgangstone.

Mere information og ansøgningsfrist

Synes du, at jobbet lyder interessant, og matcher det dine forventninger og ambitioner, så send en ansøgning til jurist@ejd.dk så hurtigt som muligt og senest den 10. december 2019. Vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Vil du vide mere om jobbet, eller den profil vi søger, så kontakt juridisk direktør Morten Østrup Møller på telefon 61 46 39 46 eller mom@ejd.dk.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden og følge os på LinkedIn og Twitter

Om EjendomDanmark

EjendomDanmark er den professionelle erhvervsorganisation for ejere, udlejere og administratorer af fast ejendom. Vi varetager medlemmernes interesser, og foreningens medlemmer dækker omkring 85 procent af det professionelle ejendomsmarked.

Medlemmerne er blandt andet: Pensionskasser, forsikringsselskaber og pengeinstitutter, ejendomsselskaber, ejendomsadministratorer, enkeltpersoner, fonde og foreninger, der ejer udlejningsejendomme og/eller domicilejendomme, grundejerforeninger, advokater og ejendomsmæglere samt entreprenører, arkitekter og ingeniører.