/ Nyheder / Uddannelse hos EjendomDanmark satte skub i karrieren

Uddannelse hos EjendomDanmark satte skub i karrieren

Brian Bülow har siden 2021 fulgt EjendomDanmarks uddannelse ”Property & Asset Management” med håbet om et fremtidigt job som Asset Manager. Det job har han nu fået, og færdighederne fra uddannelsen har hjulpet ham på vej.

Af

Brian Bülow Petersen har snart afsluttet uddannelsen “Property & Asset Management” – en uddannelse der har hjulpet på vej til jobbet som Asset Manager.

For lidt over et år siden havde Brian Bülow Petersen netop færdiggjort sit første fag på uddannelsen ”Property and Asset management”. Drømmen for næste skridt i karrieren var en stilling som Asset Manager – en drøm, der nu er blevet virkelighed.

Styrkede kompetencer og relevant erfaring

Brian arbejder i dag som Asset Manager i Fokus Asset Management, hvor han til dagligt sidder med en portefølje på knapt 1,5 milliarder kroner. Han har, ifølge ham selv, opkvalificeret sig til denne stilling via sin erhvervserfaring samt de kurser, han har fulgt hos EjendomDanmark:

”Forløbet har været helt suverænt, og det har uden tvivl styrket mine kompetencer. Via fagene får man som kursist relevante inputs og viden, der gør, at man bliver endnu dygtigere i rollen som både Property Manager og Asset Manager. Det er en virkelig god uddannelse.”

Brian har i dag færdiggjort seks fag, og han mangler nu blot to fag og den afsluttende hovedopgave, før han er færdiguddannet Property & Asset Manager.

Onlinekurser giver nødvendig fleksibilitet

Sideløbende med uddannelsen har Brian arbejdet, og derfor har det givet ham en stor frihed, at det har været muligt at følge langt de fleste fag online.

”Jeg har været glad for den onlineundervisning, der har været undervejs. Der har været nogle gode undervisere. Onlineformatet kan selvfølgelig give lidt tekniske udfordringer engang imellem, men 95 procent af tiden har det kørt gnidningsfrit,” siger Brian og fortsætter:

”Jeg har fået lige så meget ud af at deltage online, som hvis jeg havde siddet i EjendomDanmarks kursuslokaler. At kunne deltage online har været rigtig godt, og det har været fleksibelt.”

Forberedt til hverdagens opgaver

Med stillingen som Asset Manager følger et stort ansvar og mange forskelligartede arbejdsopgaver. Her bruger Brian nogle af de værktøjer, han har lært undervejs i de respektive fag på EjendomDanmarks uddannelse. Blandt andet at kunne se ind i projektledelse, kontraktforhandlinger, ESG samt en generel værdioptimering af ejendomme, og være aktivt deltagende i alle de processer, der er omkring det.

”Særligt fagene projektledelse og forretningsforståelse har været gavnlige i mit arbejde. Projektledelse har gjort mig i stand til at være med til at definere et projekt og definere en vej gennem hele projektet. Forretningsforståelse har givet mig indblik i at kunne skitsere en businesscase, følge den og blandt andet risikovurdere den.”

Brian vil færdiggøre de resterende to fag i løbet af 2023 samt færdiggøre sin hovedopgave i begyndelsen af 2024. Spørger man ham, er der ingen tvivl om, at han har været glad for den udvikling, som uddannelsen har kunne tilbyde ham:

”Jeg er stadig varm fortaler for, at dem som vil udvikle sig yderligere, supplere eller brushe op på viden og færdigheder med fordel kan tage nogle af diplommodulerne eller hele uddannelsen ved EjendomDanmark.”

Det sker