Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Nyt fra pressen

EjendomDanmark sælger hovedsæde for millionbeløb til nordsjællandsk investor

25.04.2019 Ejendomswatch.dk, Kristoffer Ingemand

EjendomDanmark har solgt sin domicilejendom på Nørre Voldgade i København til investeringsselskabet København City. Salgsprisen er 59 millioner kroner, og salget sker som en del af organisationens udvikling, oplyser administrerende direktør i EjendomDanmark, Jannick Nytoft.

"Ejendommen på Nørre Voldgade har tjent os godt siden 1936. Desværre er indretningen i mindre lejligheder over flere etager ikke ideel til en moderne interesseorganisation, der satser på videndeling og bredt samarbejde. Og til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere," udtaler Jannick Nytoft i en pressemeddelelse fra EjendomDanmark.

Salget af sommerhuse stiger med raketfart

26.04.2019 Finans, Erhverv, side 4, Rasmus Bendtsen

Nye tal viser, at antallet af sommerhushandler i 1. kvartal er fordoblet siden 2014. I årets første tre måneder blev der solgt næsten 1.900 fritidsboliger, hvilket er en stigning på 16 procent i forhold til samme periode sidste år. Tallene viser endvidere, at stigningen er på næsten 100 procent, hvis man sammenligner tallene med 1. kvartal i 2014.

”En lille del af årsagen skal nok findes i det fantastiske vejr, der prægede Danmark hele sidste sommer. Dertil kommer de nye regler for belåning af sommerhuse, som trådte i kraft i 2017, og som gjorde det muligt at realkreditfinansiere en større del af lånet til et sommerhus. Det har gjort markedet mere attraktivt for en større skare af købere og er sammen med den generelle gunstige økonomiske situation afgørende for det gode sommerhussalg,” siger boligøkonom og kommunikationsdirektør ved Boligsiden, Birgit Daetz.

Fakta-kæden skal udvides til 400 butikker inden 2024

25.04.2019 Ejendomswatch.dk, Ida Gaunø Scheel-Bech

Den Coop-ejede discountkæde Fakta genstarter ekspansion og vil tilbage til at have 400 butikker i Danmark. I dag er tallet 357, og ambitionerne er høje ifølge kædedirektør, John Hornbech Christensen.

"Da jeg kom til Fakta i 2014 som driftsdirektør, røg jeg i maskinrummet med en oliekande for at få struktur og basis på plads. Det er vi færdige med, og nu er det tid til igen at udvide og tage markedsandele. Vi kan se, at handlen fra de mindste og de største formater i øjeblikket flytter sig til supermarkeder og discountbutikker, så det er svært at sige, om der er plads til endnu flere end 400 Fakta-butikker," siger kædedirektør, John Hornbech Christensen.