/ Nyheder / ”Mit håb er at tage hele uddannelsen og gerne på kortest tid”

”Mit håb er at tage hele uddannelsen og gerne på kortest tid”

Brian Bülow Pedersen, Property Manager hos Deas, har netop afsluttet første fag på EjendomDanmarks nye bacheloruddannelse Property and Asset Management. Han har armene i vejret og et ønske om at tage hele uddannelsen.

Af

Brian Bülow Pedersen, Property Manager hos Deas, har netop afsluttet første fag på EjendomDanmarks nye bacheloruddannelse Property and Asset Management.

Lige før efterårsferien afsluttede Brian Bülow Pedersen faget projektledelse. Et intensivt forløb med fire dages undervisning, som eleverne har kunnet følge digitalt.

”Undervisningen har været fuldstændig sublim og har været en god blanding af gruppeopgaver, feedback og forelæsning. Alle de studerende på holdet har været engageret og har fået meget ud af det,” siger han.

Ny viden, nye værktøjer

Næste skridt er strukturering og forhandling af lejekontrakter, og ønsket er at følge samtlige fag på bacheloruddannelsen.

”Jeg kan kun anbefale uddannelsen, og er en af de elever, der ikke kan få hænderne ned. Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at være med på denne uddannelse, og at EjendomDanmark har stablet den på benene,” siger han.

Brian Bülow Pedersen vil gerne arbejde med Asset Management i fremtiden. Uddannelsen var hans mulighed for at få den nødvendige viden og værktøjer til at styrke karrieren.

”Jeg har holdt øjne og øre åbne efter denne type uddannelse. Da EjendomDanmark annoncerede Property and Asset Management tog jeg en konstruktiv dialog med min chef om, hvad jeg gerne vil beskæftige mig med fremover. Mit håb er at tage hele uddannelsen og gerne på kortest tid, så jeg kan bruge fagene i praksis.”

God brandingværdi

Property and Asset Management er skræddersyet til hele ejendomsbranchen og skal sikre, at der er medarbejdere med de rette kompetencer – både nu og i fremtiden. Også Brian Bülow Pedersen mener, at uddannelsen vil bidrage til at fastholde arbejdskraft og hverve til branchen.

”Uddannelsen er en god måde for branchen at brande sig på og vise, at man ikke behøver at være ejendomsadministrator i 40 år. Der er andre karrieveje inden for branchen, som kan være lige så spændende, og det er muligt at videreuddanne sig undervejs,” siger han.

Kom på kursus