/ Mærkesager / Digitalisering

Digitalisering

Digitalisering i ejendomsbranchen eller PropTech. Uanset navnet er der i ejendomsbranchen et stadigt stigende fokus på de muligheder, der kan åbnes døre til.

Ejendomsbranchen står på tærsklen til en stigende digitalisering. Mulighederne er mange, men der er også behov for, at idéer omdannes til praktiske værktøjer og ny viden, der kan understøtte hverdagen hos både lejere, ejere, administratorer og virksomheder. 

EjendomDanmark har derfor et stort fokus på digitalisering. I udgangen af 2020 igangsatte organisationen et unikt digitaliseringsprojekt. Det sker i samarbejde med en lang række aktører fra alle dele af branchen i hele landet. 

Projektet har blandt andet udmøntet sig i rapporten ”Status for digitaliseringen af ejendomsbranchen i dag”. Den viser, at stadig flere virksomheder har fået øjnene op for, at digitalisering er et vigtigt redskab for en bæredygtig virksomhed.

PropTech har længe været på dagsordenen hos EjendomDanmark, der har fulgt udviklingen inden for området lige fra begyndelsen. Nyheder, viden og øvrig information om emnet samles på temasiden med fokus på det.

Hvordan arbejder andre med bæredygtige PropTech løsninger i praksis?

EjendomDanmark inviterer dig til konference mandag den 21. juni, hvor du får mulighed for at høre, hvordan andre virksomheder arbejder med løsningerne.

Det er gratis at deltage.

Læs mere og tilmeld dig her

Kontaktpersoner

Morten Marott Larsen

Underdirektør

Cand.polit., ph.d.

Mikkel Alsø

Økonomisk chefkonsulent

Cand.polit.

Stine Rud Skov

Kommunikationskonsulent

Cand.comm.