Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Fyraftensmøde i Rønne om offentlige vurderinger og lejeretlige udfordringer

Dato: torsdag den 2. maj kl. 16.00-18.00 efterfulgt af networking m/vin & lidt mad.

Sted: Danske Bank Erhverv, Store Torv 12, 3700 Rønne

EjendomDanmark inviterer i et samarbejde med Bornholms Grundejerforening og Danske Bank Erhverv til et spændende arrangement for alle aktører inden for ejendomsinvestering og professionel udlejning. 

På mødet giver EjendomDanmark en status på det nye offentlige vurderingssystem for investeringsejendomme og på den igangværende dataindsamling, der skal være med til at skabe et godt udgangspunkt for mere retvisende vurderinger i hele landet.

EjendomDanmark holder derudover et oplæg med udvalgte emner om boliglejeret for udlejere. Udlejers forvaltning af boliglejemål er begrænset af regler fra lovgivers side, der mere ligner faldgruber end sund fornuft. I praksis ses det fx ved, at man kan blive i tvivl om, hvorvidt aftaler i lejekontrakten er gyldige og kan kræves opfyldt af lejer, eller om der er tale om ugyldige vilkår, der ikke kan håndhæves. Oplægget vil tage udgangspunkt i, hvad der kan være relevant at have for øje, når man administrerer sine lejemål.

Markedsdata kan anvendes langt bredere end til overordnede normtal for nye vurderinger. Med indsamlingen er markedsstatistikken vokset til at kunne bidrage med en landsdækkende branchestatistik og mange steder med meget detaljerede nøgletal. Vi gennemgår eksempler på nye nøgletal og gør dig klogere på, hvad du får ud af at være med.

Aftenen byder på følgende indlæg:

  • Ny offentlig vurdering og landsdækkende dataindsamling
    v/seniorøkonom Mikkel Alsø
  • Praktisk boliglejeret 
    v/juridisk konsulent og advokat Mette Haagensen
  • Markedsstatistik
    v/seniorøkonom Mikkel Alsø

Efter indlæggene kan du nyde god vin og lidt at spise samt netværke med andre fra branchen. Der er 25 pladser, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i mødet, men tilmelding er nødvendig.

Det er kun muligt at tilmelde den person, der er logget ind. Skal du tilmelde mere end en deltager, kan du sende en mail til info@ejd.dk.