Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Lancering Boliglejemål - Aarhus

 

I begyndelsen af 2017 udkom Ejendomsforeningen Danmarks nye og reviderede version af håndbogen Boliglejemål. I denne udgave er der blandt andet taget højde for den lejelov, der trådte i kraft 1. juli 2015. Bogen henvender sig til alle, som arbejder med de praktiske problemstillinger, der kan opstå i forbindelse med boligudlejning. Bogen giver med sine to bind en grundig indføring i ejendomsadministrationens juridiske aspekter.

De to bind af Boliglejemål erstatter den udgave, der blev publiceret i 2011. Det er tredje gang, opslagsværket revideres. De fem forfattere Pernille Lind Husen, Mogens Dürr, advokat hos DEAS, samt Anne Louise Husen, Katja Paludan og Susanne Roug Kirchhoff, advokater og partnere hos Husen Advokater, har stået for gennemskrivningen.

I forbindelse med lanceringen af den nye bog holdt Ejendomsforeningen Danmark et launchmøde, hvor tre af bogens forfattere, advokat Anne Louise Husen, advokat Mogens Dürr og juridisk konsulent Pernille Lind Husen præsenterede bogens indhold.

Bogen kan købes her

Du kan læse mere om ED-lovportalen og bestille 14-dages prøveabonnement her

Præsentationerne fra mødet

Oplæg Pernille Lind Husen, Ejendomsforeningen Danmark

Oplæg Mogens Dürr, DEAS

Oplæg Anne Louise Husen, Husen Advokater