/ Corona

Corona

Situationen med coronavirus udvikler sig hele tiden. EjendomDanmark justerer løbende på organisationens aktiviteter og informerer om udviklingen. Her kan du holde dig opdateret om seneste nyt.

EjendomDanmarks aktiviteter er i høj grad tilpasset de udstukne retningslinjer. Samtidig har organisationen fokus på at sikre og formidle om relevante aspekter til både medlemmer og andre aktører.

Undervisning i en coronatid

Hos EjendomDanmark følger vi til en hver tid myndighedernes anbefalinger. Klik her og læs mere 

Til flere kurser vil kursusmaterialet være være tilgængeligt digitalt. Klik her og find dit kursus

Information om Corona

Corona påvirker mange aspekter i ejendomsbranchen. Her kan du finde svar på nogle spørgsmål. Du er også velkommen til at ringe til os på 3312 0330.

Hold dig opdateret på coronasmitte.dk . Du kan også ringe til myndighedernes hotline på 7020 0233.

Virksomhedsguide

Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en virksomhedsguide, hvor du kan læse vejledninger målrettet virksomheder. 

Sundhedsstyrelsen

Læs seneste nyt fra Sundhedsstyrelsen her.

Rejsevejledninger

Læs seneste nyt fra Udenrigsministeriet her.

Læs rejsevejledninger her – det er også muligt at abonnere på dem.

Det er tid for udfærdigelse og aflæggelse af forbrugsregnskaber. Da arbejdsforholdene har ændret sig markant i disse dage som følge af COVID19’s indtog i Danmark, er der flere udlejere, der er bekymret for, om de når at udsende forbrugsregnskaber til tiden. Derfor har EjendomDanmark udarbejdet denne artikel om emnet.

Regeringen har desuden forlænget fristen for aflæggelse af forbrugsregnskaber overfor lejerne i både boliglejemål og erhvervslejemål som et led i håndteringen af COVID-19. Læs mere her.

En opgørelse fra EjendomDanmark i november viser, at efter en sensommerperiode med faldende restancer fra erhvervslejerne går udviklingen nu den anden vej. I oktober var der således 2 mia. kr. i restance fra butiks- og restaurantlejemål.

Læs notat med overblik over restancer

EjendomDanmark har udgivet en artikel om forsamlingsforbuddet per 26. oktobers betydning for generalforsamlinger. Læs artiklen her. 

EjendomDanmark opfordrer grundlæggende lejere og udlejere til sammen at finde konstruktive løsninger i en svær krise for hele samfundet – til gavn for begge parterne. EjendomDanmark har desuden udgivet denne artikel om emnet.

Sidste torsdag åbnede muligheden for at søge kompensation for faste omkostninger i september og oktober. Der blev også en introduceret en ny mulighed: ‘faste omkostninger light’.

Se mere her.

Kom på kursus

Brug for en kommentar?

EjendomDanmark har udarbejdet flere analyser om coronakrisen – og dermed den økonomiske krises – betydning for samfund og ejendomsbranchen.

Kom til vores presseside her