Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Ansvarsforsikring

EjendomDanmark tilbyder i samarbejde med Willis Towers Watson en kombineret ansvars- og kriminalitetsforsikring for ejendomsadministratorer.

Denne kombinerede forsikring sikrer ejendomsadministratorer mod økonomiske tab som følge af fejl og forglemmelser på kontoret samt mod tab ved underslæb begået af ansatte hos administrator.

Forsikringen er udvidet til at dække arbejdet med digital tinglysning.

Det er muligt at tegne en udvidelse for arbejdet, der er forbundet med byggesagsadministration. Dette kræver dog, at dækningen positivt tilvælges.

Senest har hele ordningen været i udbud i 2016, hvor betingelserne er blevet tilpasset og forbedret. Willis Towers Watson vurderer løbende ordningen i forhold til markedet i samarbejde med EjendomDanmark, og de seneste betingelser sikrede en væsentlig forbedring af de daværende forhold.

Forsikringen er et tilbud til alle foreningens medlemmer. Den er dog specielt målrettet til medlemmer af Administratorsektionen, hvor man ikke kan blive medlem uden at have tegnet en professionel ansvarsforsikring. 

Få et tilbud – udfyld blanket

Camilla Kiss Bache
Telefon 88 13 97 30
Camilla.Bache@WillisTowersWatson.com

Uffe Philip 
Telefon 88 13 96 51
Uffe.Philip@WillisTowersWatson.com

Ordningen revideres løbende af Willis Towers Watson, der gerne rådgiver om tilgrænsende forsikringsspørgsmål for medlemmer af EjendomDanmark, så blandt andet dobbeltdækning kan undgås.

 

Tilbud?

Ønsker du at modtage et konkret tilbud kan du printe og udfylde denne blanket og maile den til Uffe Phillip / Tlf. 88 13 96 51 eller Camilla Bache / Tlf. 88 13 97 30.