/ Ejendomsadministrator / Find praktikplads

Find praktikplads

Her på siden finder du en oversigt over de ejendomsadministrationer, der har ledige praktikpladser. Åben boksene for at se et praktikopslag for den pågældende virksomhed.

Praktikopslag

Administration af ejer- og andelsboligforeninger, med afledte ydelser på teknik og jura.

Om os

Boligexperten Administration A/S administrerer ca. 450 ejer- og andelsboligforeninger eller mere end 20.000 lejligheder. Der er tale om foreninger af meget forskellig størrelse fra små foreninger med få opgange op til store boligkomplekser med hundredevis af boliger.

​Professionel ejendomsadministration er i dag ikke blot et spørgsmål om opkrævninger og bogholderi, men om ejendomsforvaltning i bred forstand. Dvs. bl.a. professionel rådgivning vedrørende renoveringer og forbedringer af ejendommen og generel rådgivning vedrørende den daglige drift af foreningen. Der tilbydes økonomisk/juridisk/teknisk styring af alle typer af byggeprojekter og renoveringsprojekter. Vi har 57 ansatte fordelt på fire afdelinger, en administrationsafdeling, en regnskabsafdeling, en juridisk afdeling en teknisk afdeling.

​Boligexperten Administration A/S benytter sig af markedets mest moderne online løsninger. WEB Bestyrelser, som giver bestyrelserne online adgang til ejendommens økonomi, bilag og andre interne data og WEB Beboere, som gør det muligt for den enkelte beboer at få direkte adgang til mange af ejendommens dokumenter. Her vises regnskaber, budgetter, referater, vedtægter, forsikringspolice, energimærke, vedligeholdelsesplaner m.m.

​Vi har domicil centralt i København på Vesterbrogade 12, hvor vi har kontorer på i alt 2.100 m2

Virksomhedens målsætning, mission og vision 

 1. Boligexperten skal være den foretrukne administrator for store og mellemstore ejer- og andelsboligforeninger
 2. Boligexperten skal være førende i økonomisk forvaltning af ejer- og andelsboligforeninger
 3. Boligexperten skal være førende i teknisk forvaltning af ejendomme i ejer- og andelsboligforeninger
 4. Boligexperten skal være hovedstadens bedste arbejdsplads 

Praktikant i virksomheden

Praktikanten vil blive tilknyttet en kontaktperson i administrationsafdelingen i hele praktikperioden. I perioden vil praktikanten blive en integreret del af en administrators dagligdag og være med til at udføre forskellige arbejdsopgaver, herunder:

 • Kommunikation med og (juridisk) rådgivning af bestyrelser samt foreningernes beboere
 • Forberedelse og deltagelse i generalforsamlinger
 • Deltagelse i interne og eksterne møder
 • Kommunikation med fx offentlige instanser og foreningernes leverandører
 • Opkrævninger og reguleringer af foreningernes beboere
 • Gennemføre andelshandler
 • Betalinger og budgetopfølgning
 • Diverse ad hoc opgaver

Der vil endvidere være mulighed for, at benytte noget af arbejdstiden til opgaveskrivning.

Vi søger 1-2 finansbachelorpraktikanter hvert efterår, med ansøgningsfrist typisk i februar.

Kontaktperson

Administrator/praktikansvarlig Morten Gustavsen

E-mail morten@boligexperten.dk

Telefon 44 22 97 36

Adresse

Vesterbrogade 12, 1620 København V

www.boligexperten.dk

Telefon 33 22 99 41

E-mail adm@boligexperten.dk

Antal ansatte

55

Om os

CEJ Ejendomsadministration A/S søger finansøkonom til praktik i Aarhus til foråret 2022.
Hos CEJ går vi glade på arbejde, samtidigt med at vi leverer ejendomsadministration på højeste faglige niveau til alle typer af ejendomme. Vi er en virksomhed i udvikling med ca. 130 ejendomsspecialister fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi er en virksomhed med engagerede og dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på vidensdeling, og som gør meget ud af at dygtiggøre kollegerne, samtidig med vi har det sjovt. Vores engangement smitter, og vi er gode til at holde på såvel medarbejdere som vores kunder. Vi har haft praktikanter i mere end ti år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores
praktikanter. En stor del af vores ansatte i dag er tidligere praktikanter.

Om arbejdsopgaverne 

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som ejendomsadministrator, og får kendskab til både investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme. Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

 • behandling af fakturaer og bogføring
 • oplæring i Unik bolig 4 (det mest benyttede program til ejendomsadministration i
  Danmark)
 • behandling af årsregnskab
 • udarbejdelse af forbrugsregnskaber
 • behandling af opkrævninger og opfølgning på restancer
 • opsigelser
 • udarbejdelser af dokumenter i forbindelse med salg/udlejning
 • ejerskifter
 • behandling af varslinger
 • deltagelse i interne og eksterne møder herunder generalforsamlinger
 • udarbejdelse af referater
 • ejendomsjura

Om dig

Du er i gang med finansøkonomuddannelsen, og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator. Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker. Du har gå-på mod og flair for jura og økonomi. Du kan arbejde selvstændigt og i teams. Du er opsøgende og proaktiv.

Du kommer 3 måneder i praktik i en dynamisk virksomhed, som vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i en ejendomsadministrators arbejde. Du får et praktikforløb, som tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og supplerer med praktisk viden indenfor administration af ejendomme. Så søg praktikplads hos CEJ Aarhus!

Du søger her

Kontaktperson

Lene Gertsen

E-mail LG@cej.dk

Telefon 87 39 17 91

Adresse

Meldahlsgade 5, 1. sal, 1613 København V

samt Børglumvej 13, 8240 Risskov

www.cej.dk

Telefon 33 33 82 82

E-mail kbh@cej.dk 

Antal ansatte

130

 

Søger praktikanter til efteråret 2021.

Cobblestone er det hurtigst voksende selskab i branchen, og tilbyder løbende praktikpladser! Vi har oftest 2-3 praktikanter ad gangen, og der kan være mulighed for fastansættelse efter endt praktikforløb.

Vi ønsker ansøgninger fra finansbachelorer, finansøkonomer og finanscontrollere.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde både bredt orienterende praktikforløb, og mere fokuserede forløb inden for bestemte fagområder (for eksempel regnskab) eller bestemte ejendomstyper (udlejningsejendomme, ejerforeninger eller andelsboligforeninger).

Om dig

Vi søger praktikanter med ben i næsen, faglig styrke, god energi og godt humør.

Vi forventer, at du vil have vilje og interesse til at lære dit nye fag, bidrage med idéer og være en god kollega.

Om os

Cobblestone er en ung virksomhed med et dynamisk miljø. Vi har en stor gruppe unge medarbejdere, der er kommet ind i organisationen som praktikanter, og som giver en god støtte under forløbet. Vi har omfattende erfaringer med disse praktikforløb, og praktikanter anvendes i alle dele af virksomheden.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform, og forstår at have det sjovt på arbejdspladsen.

Vi er ambitiøse og vil gøre det godt – særligt på det faglige område og i vores brug af IT.

Ansøgning

Ansøgning sendes via vores hjemmeside. Klik her

Adresse

Cobblestone A/S

Gammel Køge Landevej 57, 3. sal

2500 Valby

Telefon 70 22 22 15

E-mail kontakt@cobblestone.dk

www.cobblestone.dk

Antal ansatte

+15044Cobblestone A/S4

Praktikanter til Ejendomsadministrationen – foråret 2022

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom eller finansbachelor, og vil du prøve din uddannelse af i en branche der vokser og med stor jobgaranti? Så tilbyder DEAS praktikpladser hos den største spiller i ejendomsadministrationsbranchen i forårssemestret 2022

Et praktikforløb hos os styrker din faglige profil og give dit studie en ekstra dimension, med en praktisk erfaring, der er uvurderlig, når du er færdig med din uddannelse.

 

Hvem er du?

 • Du er ambitiøs og vil noget med din karriere
 • Du er nysgerrig for at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.
 • Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom eller finansbachelor, og du har lyst til at komme ud og prøve din teoretiske viden af i praksis.
 • Du har en god energi, lyst og indlevelse til at finde de bedste løsninger for vores kunder.
 • Du skal i forbindelse med dit studie, i praktikforløb i forårssemestret 2022
 • Selvfølgelig er du dygtig til tal og økonomi, og det er vigtigt, at du kan lide at tale med mange forskellige mennesker, da kundeservice og kontakt med vores kunder er en væsentlig del af vores hverdag.

 Hvad kommer du til at lave?

Under praktikforløbet stifter du bekendtskab med en ejendomsadministrators mange forskellige opgaver. Du kommer til at udføre reelle arbejdsopgaver selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger, for arbejder i teams, og du bliver tilknyttet en medarbejder, som er din lærings- og sparringspartner.

 Fremtiden

Et velgennemført praktikforløb i DEAS kan blive startskuddet til en spændende karriere hos os – enten som studentermedhjælper eller som fastansat.

Er det noget for dig?

Vi søger endnu engang praktikanter til opstart i januar 2022, til vores hovedkontor på Frederiksberg og vores regionskontorer i Aarhus og Aalborg. Har du spørgsmål til ansøgningen, så kontakt HR-afdelingen på følgende mail: HR@deas.dk.

Vi modtager dog udelukkende ansøgning og CV via stillingsopslaget på DEAS hjemmeside. Ansøgningsfristen er 31. august 2021. Du skal huske at skrive i overskriften om du ønsker praktikplads i “København”, ”Aalborg” eller ”Aarhus”.

Sammen står vi stærkere

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen, med stor viden om alle detaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i deres ejendomme.

Vi vægter vores medarbejdertilfredshed højt og arbejder løbende på at fastholde et højt niveau, bl.a. gennem vores personaleforening, der tilbyder en række forskellige arrangementer.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger, bl.a. gennem vores digitale strategi, der rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity. Læs mere om DEAS.

Er du vores nye medarbejder?

Vi søger en frisk og pålidelig kollega, som er i gang med at læse til Finansøkonom/Bachelor og som ønsker at arbejde ca. 15 timer ugentligt. Der er mulighed for lønnet praktikperiode og eventuel fastansættelse efter endt studie.

Vi er en asset management virksomhed inden for ejendomme med base i centrum af København.

Vi mangler en kollega, som har mod på at lægge energi og vilje i vores virksomhed og som ønsker at udvikle sig og tager ansvar.

Om os

Som managementvirksomhed køber, drifter og udvikler vi ejendomme og har pt. ejendomme for ca. 2,0 mia. under management og med udviklingspotentiale. Vi har mange års ekspertise med en lang track record. Ejendomsporteføljerne er placeret i København K, Nørrebro, Glostrup og Albertslund. Vi er 5 ansatte og med base ved Kultorvet, København.

Hvad laver vi så?

Vi varetager alle opgaver inden for drift, optimering og udvikling af investeringsejendomme og ejendomsporteføljer.

Vores hverdag er meget alsidig, og arbejdet består bl.a. af følgende:

 • Ejendomsudvikling herunder gennemførsel af projekter som nybyggeri af ejerlejligheder, konverteringer, renoveringer og etablering af nye tagboliger,
 • Udlejning af bolig – og erhvervs lejemål, herunder udarbejdelse af kontrakter,
 • Realkreditfinansiering
 • Økonomisk rapportering til investorer herunder gennemførelse af bestyrelsesmøder og generalforsamlinger
 • Vurdering/beregning og transaktioner af investeringsejendomme i København K og brokvartererne,
 • Kontakt til forsikringsmægler, ejendomsmægler, ejendomsadministration, bank/realkredit, offentlige myndigheder, arkitekter, ingeniører, revisor og advoka

Vi outsourcer en del opgaver, blandt andet selve ejendomsadministrationen til professionel ejendomsadministrator, samt arkitekt- og ingeniørarbejde. Dagligdagen er meget varierende; det ene øjeblik, kan det være forefaldne opgaver som opdatering af rapporter og modeller, og næste øjeblik at forestå projektgennemførelse af større ombygning i samråd med arkitekter/Ingeniører, eller udlejning. Vi kan tilbyde en meget spændende dagligdag med mange bolde i luften og hvor du får masser af mulighed for at udvikle og specialisere dig inden for økonomi, ejendomsret, lejelov, ejendomsinvestering des lign. Der er naturligvis mulighed for at skrive afsluttende opgave med udgangspunkt i de arbejdsområder vi beskæftiger os med.

Om dig

Hvad forventer vi?

Vi forventer en ny kollega der:

 • har en masse gåpåmod,
 • har interesse og en god forståelse for økonomi,
 • er rutineret i brug af Excel, Word og Power Point,
 • har en interessere for ejendomsjura og ejendomsinvestering,
 • har mod på at påtage sig nye og selvstændige opgaver,
 • er udadvendt og samtidigt proaktiv.

Vi har tidligere haft praktikanter/studerende, som i dag er fastansatte.

Ansøgningsfrist: 16. juli 2021

Kontaktperson

Partner Michael Andersen

E-mail michael@fhmanagement.dk

Adresse

FH Asset Management

Kultorvet Frederiksborggade 1, 4. tv.

1360, København K

Telefon 31 36 84 12

E-mail michael@fhmanagement.dk

Hjemmeside https://fhmanagement.dk/

Søger 1 praktikant til foråret 2022.

Haugaard·Braad søger én praktikant til vores ejendomsadministration i Aalborg til foråret 2022

Arbejdsopgaver

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du en spændende og varierende hverdag, hvor du både skal arbejde sammen med dine kollegaer om forskellige arbejdsopgaver, men hvor du også i høj grad selv kommer til at arbejde på egen hånd med selvstændige opgaver.

Dine opgaver består blandt andet af opkrævning af leje og andre betalinger, udsendelse af lejepåkrav, ophævelse af lejemål, behandling af opsigelser, afregninger og udarbejdelse af lejekontrakter med videre, samt naturligvis forefaldende arbejde og almindelige kontoropgaver. Herudover vil der også være mulighed for deltagelse i diverse generalforsamlinger/bestyrelsesmøder. Du vil derfor få et indgående kendskab til administrative forhold i forbindelse med udlejningsejendomme, erhvervsejendomme og diverse foreninger.

Arbejdsmiljøet på kontoret er behageligt og uhøjtideligt og alle medarbejdere er villige til at hjælpe hinanden – også på tværs af fag og kompetenceområder. I løbet af arbejdsdagen er der desuden også rig mulighed for sparring med dine kollegaer.

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du således en spændende og udfordrende hverdag, som vil udvikle dine kompetencer inden for praktisk erfaring med ejendomsadministration.

Hvem er vi?

Hos Haugaard·Braad ejendomsadministration har vi stort fokus på, at ejendomsinvestering skal være en god langsigtet forretning.

Alle vores kunder har tilknyttet én fast administrator, således at der opbygges et personligt kendskab til de pågældende kunder og deres ejendomme.

Vi arbejder på grundlag af et princip om at tage ansvar og ejerskab for den enkelte ejendomsdrift, og vi rådgiver som led i administrationen proaktivt vores kunder om mulige optimeringer af driften.

Da der kan være mange både små og store spidsfindigheder i ejendomsadministration, har administrationsafdelingen et tæt samarbejde med Haugaard·Braads specialister i lejeret, herunder både bolig- og erhvervslejeret. Det betyder, at den juridiske vejledning altid er lige i nærheden, såfremt en af vores kunder får brug herfor til eksempelvis inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger.

Efterspurgte kompetencer

Vi søger en praktikant, der studerer finansbachelor eller finansøkonom, og som har interesse for, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine egne sager, men også kunne fungere i et team og samarbejde med dine kollegaer. Derudover er det også vigtigt, at du er service-minded og god til at tale med alle slags mennesker, idet kundekontakt er en vigtig del af de daglige arbejdsopgaver.

Kontaktperson

Administrationschef Martin Preisler Hedegaard

Telefon 98 77 50 41

mh@haugaardbraad.dk

Adresse

HaugaardBraad Advokatpartnerselskab

Skibbrogade 3, 3. sal

9000 Aalborg

Telefon 98 77 50 30

Antal ansatte

22

Beskrivelse af virksomheden 

Heimstaden er et af europas største ejendomsselskaber med fokus på boligudlejning.

Vi erhverver, udvikler og forvalter mere end + 100.000  boliger i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Tjekkiet og Polen. 

Vores ambition er bidrage til en positiv boligudvikling med forskellige boligtyper. Derfor består ejendomsporteføljen af både nyopførte og ældre boligudlejningsejendomme i hele landet. Vi ønsker at give vores beboere glæde og livskvalitet i hjemmet. Derfor fokuserer vi på at sikre velfungerende ejendomme i høj kvalitet og tilbyde kundeservice i særklasse.

På tværs af alle lande arbejder vi ud fra et fælles værdisæt: Care, Dare and Share – Omtanke, Nytænkning, Autentiske.

Din profil

Vi søger initiativrige, engagerede, nysgerrige,  og selvkørende praktikanter, der drømmer om at tage de første skridt mod at blive Ejendomsadministrator.

En ideel praktikant er skarp, tager ansvar, er løsningorienteret, samt har forståelse for at vi løfter i flok. En praktikant der motiveres af at være en del af et ungt og dynamisk miljø med stort engagement, højt tempo, humor og entreprenørånd.

Vores praktikanter vil komme til at afprøve en lang række jobfunktioner indenfor administrationsbranchen og få et godt indblik i dagligdagen for en ejendomsadministrator.  

Dine arbejdsopgaver

 • Beboerkontakt via mail og telefon
 • Assistent for ejendomsadministratorerne
 • Opdatering af data
 • Udarbejdelse af diverse regnskaber herunder vand- og varmeregnskaber.
 • Beregning af omkostningsbestemt husleje
 • Beregning af skatter – og afgiftsforhøjelser
 • Flytteafregninger.
 • Ad hoc opgaver. 
 • Mulighed for at stifte bekendtskab med udlejning og økonomi relateret til ejendomsadministration

Kontaktperson

Tina Hansen

Head of Administration & Back Office

Tina.hansen@heimstaden.dk

Adresse

Heimstaden Danmark

Sankt Petri Passage 5, 3.sal th.

1165 København K

www.heimstaden.dk

HR@heimstaden.dk

Telefon 33 75 10 10

Antal ansatte

220

Er du finansbachelor og søger praktikplads hos en ejendomsadministration? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Varmeregnskab

– Budgetter

– Realkreditlån

– Forsikringer

– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg

– Indkaldelser til generalforsamlinger

– Deltagelse i generalforsamlinger

– Skrivning af referater

– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Om dig

Du er i gang med din uddannelse som finansbachelor og har gode karakterer. Du går op i detaljen uden at miste overblikket. Vi forventer, at du behersker Excel og resten af Office-pakken. Du er udadvendt og ikke bange for at stille dig op foran mange mennesker.

Lidt om os

Hos Vest Administrationen er vi 30 ansatte. Vores direktør hedder Kent Friis Petersen og startede Vest Administrationen i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og ejendomsadministration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

Vest Administrationen er certificeret Great Place to Work, og er nomineret til årets bedste mellemstore virksomhed.

 

Praktiske informationer

Arbejdsplads:

Vest Administrationen A/S

Gammel Vartov Vej 1, 2900 Hellerup

Arbejdstid: 36,5 timer

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning og dit CV til os inden den 15. januar 2021 på tlu@vestadm.com – skriv ”Finansbachelor” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, når ansøgningerne kommer ind, så skynd dig. Opslaget tages af, når praktikpladsen er besat.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte: Administrationschef, Timmy Lund på telefon 33 24 61 26.

Praktikforløbet løber fra august og fem måneder frem.

Søger 1 finansbachelor til praktik i efteråret 2021.

Hos Vopa Ejendomsadministration arbejder vi sammen på kryds og tværs, hvilket sikrer, at du får mulighed for berøring med alle aspekter inden for ejendomsadministration. På den måde får du hurtigere indsigt i de forskellige grene inden for faget for derefter nemmere at kunne specialisere og dygtiggøre dig. Du vil i høj grad få mulighed for at være med til at forme dit eget forløb og arbejdsopgaver.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det sociale højt.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant vil du blandt andet arbejde med:

– Bogføring, afslutning og årsrapporter

– Salg af andels- og ejerboliger

– Kundeservice/-pleje via mail og telefon

– Deltagelse i bestyrelses- og budgetmøder, samt generalforsamlinger

– Generel administration

Der vil være mulighed for at finde og forme egne opgaver efter interesse.

Din profil

Du er i gang med finansbacheloruddannelsen, og kan sætte flueben ved følgende:

– Bogføring

– Have forståelse/erfaring med kundeservice

– Være serviceorienteret

– Gå-på-mod

– Fleksibel

Hvem er vi

Vopa Ejendomsadministration er en mindre administrationsvirksomhed. Virksomhedens størrelse gør at alle medarbejdere sidder i samme lokale, hvilket sikre en god vidensdeling og et dynamisk arbejdsmiljø. Vi vægter arbejdsmiljøet og den positive omgangstone højt sammen med at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Kontaktperson

Personaleansvarlig

Anette Dyhl

E-mail

ad@vopa.dk

Telefon

93 95 64 04

Adresse

Vester Voldgade 106, 2 sal, 1552 København V

www.vopa.dk

Telefon 81 11 11 12

E-mail kontakt@vopa.dk

Antal ansatte

9

Hvem er vi? 

LOU Advokater beskæftiger sig med administration af ejendomme og alle opgaver i sammenhæng med dette. Vores arbejdsområder er pt. Privatudlejning, Erhvervsudlejning, Grund- og Ejerforeninger, samt an- delsboligforeninger. LOU Advokater er et moderne advokatfirma og ejendomsadministration med fokus på god service. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder oplever den bedste service i branchen, dette kombine- ret med brugen af moderne teknologi, der kommer vores kunder til gode.

Hos os er det vigtigt, at man som medarbejder har stor grad af frihed til at udvikle sig i sit job og har mulig- hed for at få indflydelse på ledelsen styring af virksomheden.

Arbejdsmiljøet er uformelt med plads til alle personligheder og gode indbyrdes relationer.

Det er muligt at få lov at deltage i samtlige opgaver omkring ejendomsadministrationen. Vi er ikke opdelt i afdelinger, hvilket vil sige at alle medarbejdere sidder med alle opgaver. Derfor vil der være mulighed for at få lov til at lave blandt andet forbrugsregnskaber, budgetlægning, bogføring og afstemning, rykkerkørsel, deltagelse i bestyrelsesmøder/generalforsamlinger, almindelige kontoropgaver mv. Herudover er der selv- følgelig forefaldende arbejde og den almindelige kontordrift.

Dine kompetencer

Formår at tale med mennesker på alle niveauer og ser det som dit ansvar altid at levere et korrekt stykke arbejde til tiden, som du kan være stolt af.

Er serviceminded – vi skal passe godt på vores kunder. Kan arbejde strukturere, selvom der til tider kan være travlt.

Hvem er du? 

En arbejdsdag på vores kontor indeholder mulighed for selv at strukturere sin tid, sparing med kollegaer på et venskabeligt niveau og en flad virksomhedsstruktur hvor ledelsen er en del af dagligdagen. Arbejdsmiljø- et på kontoret er behageligt og alle medarbejdere er villige til at hjælpe hinanden i alle situationer.

Vi tilbyder en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag, hvor der samtidig er mulighed for jobrelateret udvikling. Du vil ikke komme til at kede dig. Praktikpladsen er fra foråret 2021. 

Kontaktperson

Afdelingschef, partner Daniel Hesner Grøndal

E-mail dagr@lou.dk

Telefon 48 20 74 00

Adresse

Carlsbergvej 32, 3400 Hillerød

www.lou.dk 

Telefon 48 20 74 00 

E-mail: administrationhillerod@lou.dk

Antal ansatte

30  

Praktikant til efteråret 2021

Om os

Drømmer du om en karriere fyldt med muligheder, menneskelige relationer og en bred faglig palette? Så er en fremtid som ejendomsadministrator helt sikkert noget for dig!

Et praktikforløb i Qvortrup kan være springbrættet til en helt fantastisk karriere, så tøv ikke med at sende os en praktikansøgning.

Foruden at være et sikkert karrierevalg, er jobbet som ejendomsadministrator fyldt med diversitet, progressivitet og et vigtigt ansvar.

Hos os er det en gammel skrøne, at jobbet som ejendomsadministrator er defineret ved rutineopgaver og trivialitet. Vores ejendomsadministratorer er udadvendte profiler, der motiveres af konstant fremdrift og optimering. Hver dag skal vi skabe de bedst tænkelige rammer for de hundredvis af hjem, der lægges i vores hænder, og det sætter vi en stor ære i.

Hos os stiller jobbet som ejendomsadministrator store krav til faglighed indenfor et bredt spekter af fagområder. Hvis du trives i en alsidig hverdag, hvor du skal jonglere med mangeartede opgaver indenfor både administration, økonomi og jura, vil du helt sikkert finde mening i et praktikforløb hos os.

Vi tilrettelægger nemlig dit praktikforløb, så du får indsigt i samspillet og samarbejdet mellem alle fagområderne. Du vil få et unikt indblik i jobbet som kundeansvarlig ejendomsadministrator, der kan varetage alt fra vejledning af kunder til deltagelse og styring af store og vigtige møder.

Vi administrerer en stor del af Storkøbenhavns andels- og ejerforeninger samt investeringsejendomme. Vores daglige arbejde foregår i teams, der er specialister indenfor hver kundegruppe. Hvert team består af kundeansvarlige, sagsbehandlere og økonomimedarbejdere, hvilket sikrer det tværfaglige samarbejde om vores kunder.

Vi gør en ære i at skabe sunde, trygge og ordentlige hjem i alle de ejendomme, som vi administrerer. Vi lever af tætte relationer med vores kunder, da det fører til gode og loyale samarbejder – det er vigtigt, for vi skal nemlig være vores kunders bedste og tætteste samarbejdspartner.

Vi er en ejendomsadministration med en vigtig vision om at stå i forgrunden af ejendomsadministrationsbranchen. Vores hverdag er præget af konstant nytænkning og forandringsvillighed, så vi hver eneste dag kan bevæge os mod en stadig mere moderne og værdiskabende virksomhed.

Drives du af kunderelationer, alsidige arbejdsopgaver indenfor en bred faglig palette og motiveres du af et enormt ansvar? Så kontakt os om et fremtidigt praktikforløb, i efteråret 2021. Vi kan tilbyde dig et forløb i en værdifuld ejendomsadministration i rivende udvikling.

Kontaktperson 

Administrationschef Rasmus Slot Nielsen
E-mail: rsn@qvortrup-adm.dk
Tlf.: 69 19 55 04

Adresse

Lyngbyvej 28, 2. tv., 2100 København Ø
Hjemmside: www.Qvortrup-adm.dk
E-mail: QA@qvortrup-adm.dk
Tlf: 35 35 43 00

Antal ansatte

20-30

Hvem er vi?

Hos ØENS er vi stolte af, at være med til at uddanne branchens kommende talenter. I den forbindelse søger vi en talentfulde og entusiastiske kandidat til vores praktikforløb.

 ØENS Rådgivningshus er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendoms og virksomhedsadministration. Virksomhederne deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager. Vi dyrker og værdsætter den gode stemning, med medindflydelse og ejerskab, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine 55 loyale og engagerede fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en forskel for vores kunder og hinanden – det er det vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

Vision: At skabe Danmarks bedste administrations og rådgivningsvirksomhed.

Vi værdsætter vores uafhængighed og vi ved at de bedste resultater opnås med de dygtigste og mest motiverede medarbejdere. Vi ønsker med kærlighed, glæde og humor at tiltrække, fastholde og udvikle Danmarks bedste medarbejdere og Danmarks bedste arbejdsplads. Vores mål opnås ved innovation og konstant evne til at omstille og tilpasse os fremtidens virkelighed. 

Mission: Vi ønsker via positiv tilgang og rådgivning i øjenhøjde, at inspirere og udvikle vores kunder og deres forretninger.

Med en uformel tilgang til vores kunder skaber vores kompetente og engagerede medarbejdere via en løsningsorienteret rådgivning dagligt værdi for vores kunder.  Vi ønsker at være en seriøs og social arbejdsplads hvor der er plads til forskelligheder og et sted hvor trivsel, arbejdsglæde og lønsomhed går hånd i hånd.

Hvad kan vi tilbyde dig? 

ØENS Ejendomsadministration A/S ønsker gennem tilbud om praktikplads at bidrage aktivt til, at studerende på finansøkonom og finansbachelor studiet bliver bekendt med ejendomsadministrationsbranchen og vælger at videreuddanne sig og søge karriere inden for ejendomsadministration.

ØENS Ejendomsadministration A/S tilbyder hvert år studerende at komme i praktik som ejendomsadministrator. Det overordnede mål med praktikopholdet er at give den studerende indsigt i arbejdet som ejendomsadministrator, således at den studerende opnår en faglig kompetence, der – sammen med den teoretiske uddannelse – åbner for mulighed for ansættelse som ejendomsadministrator senere.

Vores arbejdsplads har plads til forskellige personligheder. Vores kontor er rummeligt, jordnært og vi har en fri og behagelig omgangstone overfor hinanden og vores kunder.  På vores kontor har vi respekt for den enkelte, er lydhøre overfor hinanden og fremelsker den enkeltes styrke. Vi elsker at fejre vores sejre.  Hos os er der bogstavligt talt højt til loftet, og vores uformelle og hyggelige tone giver en god dialog med kunderne og medvirker til vores succes.

Vi ønsker at ansætte vores kommende praktikanter som studerende inden de starter i praktik. Derved vil praktikanten have kendskab til ØENS Rådgivningshus og kan få det fulde ud af praktikperioden.

Hvad skal du lave?

Vi søger studerende til at bistå vores udlejnings- og foreningsadministratorer med de daglige opgaver. Hos ØENS får du ansvar for egne opgaver, og du skal blandt andet arbejde med ejerskifter, administratorbesvarelser, forbrugsregnskaber, vedligeholde webarkiv, varsle bolig/fællesudgifter og meget andet.

Så er du interesseret i et 15 timers studiejob sideløbende med din uddannelse, med mulighed for praktikplads efterfølgende så send en ansøgning allerede nu til hr@oadv.dk. Med følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Alder

Billede

Cv

Karakterer

Kontaktperson

Personaleansvarlig Ida Gudmundsson

E-mail hr@oadv.dk 

Telefon 32 34 01 65

Adresse

Lergravsvej 59, 2300 København S 

www.oadv.dk 

Telefon 32 46 46 32

E-mail hr@oadv.dk 

Antal ansatte

55

Kurser på EA-uddannelsen

Kom ind i en spændende branche

Anne Marie Oksen, adm. direktør for CEJ, fortæller om behovet for nye ejendomsadministratorer