/ Ejendomsadministrator / Find praktikplads

Find praktikplads

Her på siden finder du en oversigt over de ejendomsadministrationer, der har ledige praktikpladser. Åben boksene for at se et praktikopslag for den pågældende virksomhed.

Praktikopslag

Har du interesse for ejendomsadministration?

Azets Ejendomsadministration søger praktikanter til foråret 2021
Læser du finansøkonom, finansbachelor eller financial controller og skal du i praktik i foråret 2021? Har du samtidig valgt ejendomsadministration som dit næste karriereskridt? Så kan vi tilbyde et godt læringsmiljø, hvor du får alsidige opgaver og dygtige kollegaer.

Azets Ejendomsadministration som din læringsplads
Hos Azets Ejendomsadministration kan du prøve kræfter med arbejdet som ejendomsadministrator. Vi er et team på 16 medarbejdere, som arbejder tæt sammen. Vi alle vil være med til at sikre, at du får en grundig introduktion og en god oplæring til vores systemer og processer.
Vi har travlt og derfor får du lov til at arbejde med en masse spændende og alsidige opgaver. Du vil bl.a. arbejde med vores generalforsamlingsflow, ekspedere budgetter, post og fakturaer samt andre opgaver af både administrativ og økonomisk karakter.

Vi har gerne flere praktikanter i forløb på samme tid, hvor I vil få et unikt fællesskab.
Der vil blive investeret i dig, sådan så dine faglige kompetencer i den grad bliver udviklet. Efter endt praktikforløb kan der være mulighed for fastansættelse og ellers har du fået brugbare punkter til dit fremtidige CV.

Kan du se dig selv i nedenstående?
Vi forventer, at du er omhyggelig og servicemindet. Vi er dagligt i kontakt med vores kunder, så du skal kunne lide at snakke med mange mennesker i løbet af din dag.

Du skal have mod på at have en stejl læringskurve, hvor du kommer til at sidde med en masse nye ting på kort tid – vi vil nemlig rigtig gerne give vores viden videre om ejendomsadministration.Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt med et godt overblik, da du kommer til at sidde med flere sager på én gang, som du har ansvaret for. Dette gør at du får lært til flere forskellige opgaver inden for ejendomsadministration, hvilket også vil styrke din udvikling.Ordet ”ansvarlig” er det der karakteriserer dig, da vi forventer, at du tager ansvar. Igennem praktikforløbet, vil der også være mulighed for at deltage på generalforsamlinger.

Udover ovenstående, kan vi også godt lide at have det godt sammen. Vi er et hold fyldt med humor og godt humør, som vi håber du vil tage godt imod.

Om Azets Ejendomsadministration
Azets Ejendomsadministration er administrator for cirka 140 ejer- og andelsforeninger i Storkøbenhavn. Vores dagligdag er fordelt sådan, så vores 16 medarbejdere alle har med samme forening at gøre – og på den måde kan vi støtte og sparre med hinanden.
Disse dygtige kollegaer vil du også sparre med i forbindelse med din opgaveskrivning.

Derudover betaler vi din frokost, så slipper for at sørge for det. Du må også meget gerne benytte vores motionsrum.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR på 70 27 31 30.

Hvis du ønsker at afprøve, hvad det vil sige at arbejde i en travl ejendomsadministration, og hvis du samtidig kan se dig selv i ovenstående, så skynd dig at sende os en motiveret ansøgning, CV samt dit seneste karakterblad.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Søger praktikanter til foråret 2021.

Cobblestone er det hurtigst voksende selskab i branchen, og tilbyder løbende praktikpladser! Vi har oftest 2-3 praktikanter ad gangen, og der kan være mulighed for fastansættelse efter endt praktikforløb.

Vi ønsker ansøgninger fra finansbachelorer, finansøkonomer og finanscontrollere.

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde både bredt orienterende praktikforløb, og mere fokuserede forløb inden for bestemte fagområder (for eksempel regnskab) eller bestemte ejendomstyper (udlejningsejendomme, ejerforeninger eller andelsboligforeninger).

Om dig

Vi søger praktikanter med ben i næsen, faglig styrke, god energi og godt humør.

Vi forventer, at du vil have vilje og interesse til at lære dit nye fag, bidrage med idéer og være en god kollega.

Om os

Cobblestone er en ung virksomhed med et dynamisk miljø. Vi har en stor gruppe unge medarbejdere, der er kommet ind i organisationen som praktikanter, og som giver en god støtte under forløbet. Vi har omfattende erfaringer med disse praktikforløb, og praktikanter anvendes i alle dele af virksomheden.

Vi har en humoristisk og engageret omgangsform, og forstår at have det sjovt på arbejdspladsen.

Vi er ambitiøse og vil gøre det godt – særligt på det faglige område og i vores brug af IT.

Ansøgning

Ansøgning sendes via følgende link til vores hjemmeside, www.cobblestone.dk/job

Adresse

Cobblestone A/S

Gammel Køge Landevej 57, 3. sal

2500 Valby

Telefon 70 22 22 15

E-mail kontakt@cobblestone.dk

www.cobblestone.dk

Antal ansatte

+150

Praktikanter til Ejendomsadministrationen forår 2021

Er du i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og vil du prøve din uddannelse af i ejendomsadministrationsbranchen? Så tilbyder DEAS praktik i forårssemestret 2021.

Et praktikforløb hos os kan være til stor gavn for dig, dit studieforløb og din videre karriere. Opholdet styrker din faglige profil og giver studiet en ekstra dimension, med en praktisk erfaring, der er uvurderlig, når du er færdig med din uddannelse.

Hvem er du?

 • Du er nysgerrig for at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.
 • Du er i gang med en uddannelse som finansøkonom, finansbachelor eller financial controller, og du har lyst til at komme ud og prøve din teoretiske viden af i praksis.
 • Du har en god energi, lyst og indlevelse til at finde de bedste løsninger for vores kunder.
 • Du skal i forbindelse med dit studie, i praktikforløb i forårssemestret 2021
 • Selvfølgelig er du dygtig til tal og økonomi, og det er vigtigt, at du kan lide at tale med mange forskellige mennesker, da kundeservice og kontakt med vores kunder er en væsentlig del af vores hverdag.

Hvad kommer du til at lave?

Under praktikforløbet stifter du bekendtskab med en ejendomsadministrators mange forskellige opgaver. Du kommer til at udføre reelle arbejdsopgaver selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger.

Vi arbejder i teams, så du kan gøre brug af dine kollegers kompetencer i hverdagen, og du bliver tilknyttet en medarbejder, som er din lærings- og sparringspartner.

Fremtiden

Et velgennemført praktikforløb i DEAS kan blive startskuddet til en spændende karriere hos os – enten som studentermedhjælper eller som fastansat.

Er det noget for dig?

Vi søger endnu engang praktikanter til opstart i forårssemestret 2021, til vores hovedkontor på Frederiksberg og vores regionskonterer i Aarhus og Aalborg. Har du spørgsmål til ansøgningen, så kontakt HR-afdelingen på følgende mail: LEKI@deas.dk.

Vi modtager dog udelukkende ansøgning og CV via stillingsopslaget på DEAS hjemmeside. Ansøgningsfristen er 31. august 2020. Bemærk, at der må forventes længere svartid, idet ansættelsesprocessen kan strække sig henover foråret/sommeren. Mrk. gerne din ansøgning i overskriften med “København”, ”Aalborg” eller ”Aarhus”.

Sammen står vi stærkere

Du bliver en del af en virksomhed, der rummer mange forskellige profiler inden for ejendomsbranchen, med stor viden om alle detaljer af faget. Dine kolleger har altid hjertet med i det de laver, og kan ikke lade være med at engagere sig i deres ejendomme.

Vi vægter vores medarbejdertilfredshed højt og arbejder løbende på at fastholde et højt niveau, bl.a. gennem vores personaleforening, der tilbyder en række forskellige arrangementer.

I DEAS løfter vi i flok, og vi hjælper hinanden, når behovet er der. Vi tilbyder et spændende og dynamisk miljø, hvor faglig stolthed er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi vægter faglig og personlig udvikling højt.

Vi tænker hele tiden i at sikre vores kunder og lejere de bedst mulige løsninger, bl.a. gennem vores digitale strategi, der rummer en lang række selvbetjeningsløsninger.

Kort om DEAS-koncernen

DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity. Læs mere om DEAS

Søger studerende til praktik i foråret 2020 og efteråret 2020. 

Bliv en del af et dynamisk ejendomsteam med store muligheder for faglig og personlig udvikling

Boligfonden DTU en større, seriøs dansk virksomhed indenfor boligudlejning. I løbet af de kommende år er der planlagt for drift, administration og udlejning af et større antal lejemål i samarbejde med en række større investorer. Der er derfor brug for at styrke organisationen med en Ejendomsadministrator Praktikant. Hoved arbejdsstedet er placeret i den nordlige del af københavnsområdet.

Det spændende tilbud

Du vil som praktikant indgå i et tæt samarbejde med de øvrige, meget engagerede kolleger i ejendomsteamet, der er karakteriseret ved kollegialt sammenhold og et stort engagement i at levere positivt til teamets arbejdsopgaver.

Ejendomsteamet administrerer ejendomsporteføljen og bistår ved køb, produktudvikling og udlejning m.v. Der er stor variation i opgaverne hvilket giver dig store muligheder for selv at bidrage og være en del af den videre udvikling.

Der er således tale om et udfordrende job i en effektiv professionel organisation, hvor der både er højt til loftet og muligheder for stor indflydelse på egen arbejdssituation. En flad organisation og en behagelig omgangsform kendetegner virksomheden, bakket op af en familievenlig politik med fleksibelt arbejdssted og -tid.

Din baggrund

Du er i gang med et studie som finansøkonom eller finansbachelor og har derfor mulighed for at vælge en af Danmarks mange ejendomsadministrationer som praktikplads. På den måde får du masser af erfaring med at administrere ejendomme og måske endda en ansættelse efter praktikken er fuldført.

Du er samtidig en ildsjæl, der hele tiden selvstændigt følger op på opgaverne med en høj grad af kvalitetsbevidsthed. Du motiveres også ved at have mange bolde i luften samt finder glæde ved en travl hverdag med mange kontakter involveret. Endelig er du struktureret og serviceorienteret.

Du er en habil IT-bruger og har – udover MS Office – måske også kendskab til et ejendomsadministrationssystem, f.eks. EG Boligadministration eller tilsvarende.

Du skal kunne kommunikere både på dansk og på engelsk i tale og skrift.

Mail straks din ansøgning til

CONSULTOR på oe@consultor.dk, mærket ”Ejendomsadministrator Praktikant/14.1902”. Din ansøgning behandles fortroligt og videregives ikke uden forudgående accept.

Måtte der være spørgsmål er du velkommen til at ringe til partner i CONSULTOR Otto Eggers på +45 4013 3281.

CONSULTOR Tuborg Boulevard 12, 3., DK-2900 Hellerup

Telefon +45 70 22 45 05, Fax +45 36 94 40 10

E-mail: oe@consultor.dk

www.consultor.dk

Søger praktikant til efteråret 2020. 

Udlejning af egne (møblerede og umøblerede) lejligheder til beboelse.

I mindre grad køb og salg af fast ejendom samt udlejning af erhvervslokaler.

 

At gøre ovenstående så godt som muligt.

Du bliver den første og kan til en vis grad selv bestemme arbejdsopgaverne.

Som udgangspunkt arbejder du på Bopa plads, Østerbro.

Vi skal opdatere, udbygge og implementere et nyt ejendomsadminstrations-program samt en helt ny hjemmeside.

Der skal laves nye arbejdsgange og strukturer i den forbindelse. Vi skal starte en effektivisering/digitalisering af virksomheden samtidig med at vi skal bibeholde vores gode service til lejerne.

Meget mundtligt og skriftligt kommunikation foregår på engelsk.

Kontaktperson

Direktør Morten Stæhr Johansen

Telefon 27 11 33 84

E-mail mo@stjo.dk

Adresse

Ejendomsselskabet MSJ

Hellerupvej 52C 2900 Hellerup

Telefon 27 11 33 84

E-mail mo@stjo.dk

Antal ansatte

2

Søger 1 praktikant til efteråret 2020.

Haugaard·Braad søger én praktikant til vores ejendomsadministration i Aalborg til efteråret 2020.

Arbejdsopgaver

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du en spændende og varierende hverdag, hvor du både skal arbejde sammen med dine kollegaer om forskellige arbejdsopgaver, men hvor du også i høj grad selv kommer til at arbejde på egen hånd med selvstændige opgaver.

Dine opgaver består blandt andet af opkrævning af leje og andre betalinger, udsendelse af lejepåkrav, ophævelse af lejemål, behandling af opsigelser, afregninger og udarbejdelse af lejekontrakter med videre, samt naturligvis forefaldende arbejde og almindelige kontoropgaver. Herudover vil der også være mulighed for deltagelse i diverse generalforsamlinger/bestyrelsesmøder. Du vil derfor få et indgående kendskab til administrative forhold i forbindelse med udlejningsejendomme, erhvervsejendomme og diverse foreninger.

Arbejdsmiljøet på kontoret er behageligt og uhøjtideligt og alle medarbejdere er villige til at hjælpe hinanden – også på tværs af fag og kompetenceområder. I løbet af arbejdsdagen er der desuden også rig mulighed for sparring med dine kollegaer.

Som praktikant hos Haugaard·Braad får du således en spændende og udfordrende hverdag, som vil udvikle dine kompetencer inden for praktisk erfaring med ejendomsadministration.

Hvem er vi?

Hos Haugaard·Braad ejendomsadministration har vi stort fokus på, at ejendomsinvestering skal være en god langsigtet forretning.

Alle vores kunder har tilknyttet én fast administrator, således at der opbygges et personligt kendskab til de pågældende kunder og deres ejendomme.

Vi arbejder på grundlag af et princip om at tage ansvar og ejerskab for den enkelte ejendomsdrift, og vi rådgiver som led i administrationen proaktivt vores kunder om mulige optimeringer af driften.

Da der kan være mange både små og store spidsfindigheder i ejendomsadministration, har administrationsafdelingen et tæt samarbejde med Haugaard·Braads specialister i lejeret, herunder både bolig- og erhvervslejeret. Det betyder, at den juridiske vejledning altid er lige i nærheden, såfremt en af vores kunder får brug herfor til eksempelvis inkassosager, boligretssager eller andre juridiske problemstillinger.

Efterspurgte kompetencer

Vi søger en praktikant, der studerer finansbachelor eller finansøkonom, og som har interesse for, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator.

Du skal kunne arbejde selvstændigt med dine egne sager, men også kunne fungere i et team og samarbejde med dine kollegaer. Derudover er det også vigtigt, at du er service-minded og god til at tale med alle slags mennesker, idet kundekontakt er en vigtig del af de daglige arbejdsopgaver.

Kontaktperson

Administrationschef Martin Preisler Hedegaard

Telefon 98 77 50 41

mh@haugaardbraad.dk

Adresse

HaugaardBraad Advokatpartnerselskab

Skibbrogade 3, 3. sal

9000 Aalborg

Telefon 98 77 50 30

Antal ansatte

22

Søger 1 praktikant til efteråret 2020.

Hos os er der mulighed for at afprøve både økonomiske, administrative og små juridiske opgaver. Vi er en administration, som lægger stor vægt på rådgivningen af vores foreninger, hvorfor arbejdet vil bære meget præg af dette.

Arbejdsopgaver

Da vi er et mindre kontor, er det vigtigt, at kemien er på plads og at du prioriterer et godt samarbejde både med kollegaer og med forretningspartnere. Du er en holdspiller og kender vigtigheden af at løfte i flok.

Det går ofte stærkt i administrationen, så det er vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og overholde deadlines. Du trives med en travl og varieret hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Som praktikant hos os, vil du få mulighed for at snuse til stort set alle områderne inden for ejendomsadministration, herunder:

– Finansbogføring

– Kreditorstyring samt betalinger

– Forbrugsregnskab

– Indkaldelser til GF

– Korrespondance med beboere, viceværter og andre

– Boligopkrævning

– Overdragelsesaftale

Om os

HHH Administration ApS er en mindre ejendomsadministration primært med fokus på ejer- og andelsboligforeninger. Vi prioriterer den tætte kontakt med kunderne og lægger vægt på høj service og kvalitet i det arbejde, vi leverer. Samtidig vægter vi det sociale og god trivsel på arbejdspladsen højt.

Kontaktperson

Ejendomsadministrator, daglig leder Tanya Brösen

Telefon 50 83 49 06

E-mail tb@admship.dk

Adresse

HHH Administration ApS

Ryvangs Allé 44, 2900 Hellerup

E-mail: hh@admship.dk

Hjemmeside: www.hh-administration.dk

Antal ansatte

5

Søger 4 finansbachelorer til efteråret 2020.

EJENDOMSADMINISTRATION I JEUDAN. STARTEN PÅ DIN KARRIERE 

Er du på jagt efter praktikpladsen, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med alle aspekter af en kundes rejse – og det i en virksomhed med nogle af Københavns mest unikke og klassiske ejendomme? Drømmer du om at finde den rette kombination af frirum til at agere selvstændigt og opbakning, når du er i tvivl? Og kan du desuden sætte hak ved, at du er en af de bedste i din klasse og har et medfødt talent for at yde en god service? Så er du måske en af vores nye praktikanter. 

Til vores Markedsafdeling søger vi 4 praktikanter, som er i gang med at uddanne sig til finansbachelorer med start i august 2019.

VI LOVER AT UDFORDRE DIG 

Som praktikant i Markedsafdelingen bliver du en del af et team på 35 medarbejdere. De følger og servicerer vores kunder fra ’vugge til grav’ – det betyder fra den dag, kunden har sagt ja til at drøfte indretning og lejevilkår for lejemålet, til de er fraflyttet lejemålet og perioden derimellem. Fordelen for dig som praktikant ligger i, at din læringskurve i Jeudan får tilført en ekstra dimension. For til forskel for mange andre i branchen håndterer medarbejderne i vores Markedsafdeling opgaver i forbindelse med indflytning og fraflytning, ønsker og muligheder for kunderne, planlægning af udførelse af større vedligeholdelsesarbejde samt forhandlinger (kontrakter, indflytning- og udflytningssyn og rapporter m.m.). 

I afdelingen får du mulighed for både at arbejde selvstændigt og med opgaver, hvor du supporterer dine kollegaer. Dine opgaver vil både være af praktisk og administrativ karakter, så vi sikrer os, at du får et 360 graders indblik i, hvad det vil sige at arbejde med ejendomsadministration. 

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

– Administration af lejemål, herunder skriftlig kommunikation med kunder

– Håndtering af underskrevne lejeaftaler, opkrævning af depositum, bestilling af varmeaflæsninger, skilte og nøgler samt opsigelser, flytteafregninger med videre

– Udarbejdelse af udkast til lejeprospekter og lejekontrakter 

– Vedligeholdelse og opdatering af stam- og kontaktdata

– Deltage ved besigtigelser og fremvisning af ledige lejemål 

VI LOVER AT INDDRAGE DIG 

I Jeudan bliver du en del af et større praktikantnetværk, og vi sørger for at klæde dig på med et ambitiøst oplæringsforløb, hvori dine læringsmål er integreret. Det er vigtigt for os, at du i praktikperioden får berøring med alle områder i organisationen, og at du bliver udfordret og udvikler dig gennem selvstændige opgaver. 

DET PASSER OS FINT, HVIS DU ER AMBITIØS 

Det er vi nemlig også. Vi vil gerne gøre dit praktikforløb til en god start på en spændende karriere. Og gerne i Jeudan. Vi er glade for og stolte over at kunne sige, at mange af vores praktikanter har sagt ja til at fortsætte hos os efter praktikperioden. Vi tilbyder, at der minimum er en åben stilling efter praktikperioden. Mon det er dig? Du er noget for os, hvis:

– Du er energisk, dygtig og ambitiøs 

– Du kan arbejde selvstændigt og struktureret men også sammen med andre

– Du er kvalitetsbevidst og løsningsorienteret

– Du er serviceminded, og tænker hvordan vi i fællesskab kan servicere Jeudans kunder 

– Du kan identificere dig med værdierne: Ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed 

Kørekort er en fordel, men ikke et krav. 

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG? 

Så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via vores hjemmeside. Vi holder løbende samtaler. Vil du vide mere, så kontakt HR-direktør Annemarie Lund Krumhardt eller Camilla Damgaard på telefon 7010 6070. 

 

Søg stillingen

 

OM OS

I Jeudan går vi op i at være til at få fat på og står til rådighed for vores kunder med faglig ekspertise og god service. Vores løfte “Ordentlighed forpligter” og værdigrundlag udstikker tilsammen en kurs, som vi alle navigerer efter i dagligdagen. Arbejdet med værdigrundlaget er en dynamisk proces, hvor der løbende gøres nye tiltag for at sikre, at ordene kan overføres til hver enkelt medarbejders dagligdag. Så vi hele tiden optimerer vores betjening af kunderne.

Jeudans værdigrundlag indeholder tre enkle værdier, der alle tager udgangspunkt i relationen til vores kunder: Ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed.

ADRESSE

Bredgade 30, 1260 København K

www.jeudan.dk

ANTAL ANSATTE

500

 

 

Søger finansbachelorer/-økonomer til praktik i foråret 2021. 

Laros A/S søger praktikanter i foråret 2021, der ønsker at blive blandt de bedste i branchen. Vi søger hele tiden at optimere kundernes oplevelser gennem ansættelse af kompetente medarbejdere, der ønsker at yde en høj og kompetent service.

 

Dine arbejdsopgaver

Vi uddelegerer ansvar og ansvarsområder til praktikanten, således at du straks får en aktiv rolle og får tilegnet dig viden og kompetencer, der reelt bliver efterspurgt.

Som praktikant vil du indgå i virksomhedens dagligdag med opgaver, der er tilpasset dit vidensniveau. Du bidrager med det samme i sagsbehandlingen og får oplæring i de væsentlige systemer og processer. Du vil derfor stå stærkt i dine efterfølgende muligheder for at drage nytte af praktikforløbet ved kommende ansættelser som trainee hos os eller vores kollegaer i branchen. Vores praktikforløb udmunder sig typisk i en ansættelse som trainee efterfølgende.

Om os

Vi er et stærkt team, både hvad angår faglig og praktisk viden og erfaring. Der for har vi et solidt grundlag for at kunne definere de værdier og strategier, der skal til for at opnå de fælles målsætninger, vi har udarbejdet for såvel Laros som for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at vi når vores målsætninger bedst, når de er afstemt med vores omverden. Vi er p.t. blandt de hurtigst voksende virksomheder i branchen, og beskæftiger i øjeblikket ca. 17 medarbejdere i Aarhus.

Således er virksomheden repræsenteret flere steder som lægdommer i boligretten og med bestyrelsesarbejde i grundejerbevægelsen og Ejendomsforeningen Danmark.

Kontaktperson 

Ejendomsadministrator Anders Korntoft

Benyt: ak@laros.dk 

Telefon 87 30 97 40

 

Adresse

Laros A/S

Randersvej 204, 8200 Aarhus N

www.laros.dk

Antal ansatte

20

Søger praktikanter i både Kogens Lyngby og Aarhus i foråret 2020.

Newsec, som er et af Danmarks førende ejendomsadministrationsselskaber, ansætter seks-otte praktikanter per år. Hold dig derfor opdateret under ‘Ledige stillinger’ på nedenstående link.

 

https://www.newsec.dk/om-os/karriere/

Søger praktikant til efteråret 2020.

Om os

PrivatBo forestår administration og udlejning af fast ejendom for den enkelte ejer og beboers bedste.

Vi skiller os først og fremmest ud fra markedets øvrige boligadministrationsselskaber på grund af vores forhold til beboerne.

Det er ikke kun profit, vi efterstræber, men også de gode relationer til samtlige interessenter – beboere som kunder.

Vi arbejder hver dag på at være en synlig administrator, der er tilgængelig for alle.

PrivatBo skal gennem kvalitet søge at sikre kundernes værdier.

 

PrivatBo skal altid være en engageret leverandør af serviceydelser, som sikrer højt niveau og sammenhæng mellem aftalt kvalitet og konkurrencedygtig pris.

PrivatBo skal sikre tilfredse beboere.

PrivatBo skal være en attraktiv og vedkommende arbejdsplads.

PrivatBo skal virke til inspirerende samspil mellem kunder, beboere og medarbejdere.

Vi tror på, at tryghed, stabilitet og erfaring er nøgleordene for et godt fundament. Og at et godt fundament skal suppleres med dynamik, åbenhed og nytænkning.

Det er med afsæt i erfaringerne, at man kan gå nye veje.

Kontaktperson

Boligchef Grit Andersen Naqvi

E-mail: gan@privatbo.dk 

Adresse

Vesterbrogade 149, bygn. 8, 1.,

1620 København V

E-mail: privatbo@privatbo.dk 

Telefon: 33 11 20 80  

Antal ansatte 

25

Søger finansbachelor i praktik i efteråret 2020. 

Administrationsselskab Probus Ejendomme & Investering A/S 

 

Om virksomheden

Pro for professionel – måden vi forholder os til vores opgaver og kunder på.

Bus for business – vi er forretningsorienterede, både i forhold til vores egen forretning og i forhold til vores kunders investeringer.

Probus er det latinske ord for ærlighed, som er værdigrundlaget for vores virksomhed.

Probus er en lokalt forankret fynsk samarbejdspartner, som driver en solid forretning baseret på indsigtsfuld ejendomsinvestering og drift i hele Danmark. 

Virksomhedens mission er at sikre langsigtede investeringer på et ansvarligt og professionelt grundlag til gavn for alle interessenter – med henblik på at fastholde og udbygge varige forretningsrelationer. 

Vores speciale er at udbyde større boligudlejningsejendomme i private placement til private velhavende investorer og efterfølgende forestå administrationen. 

Vi administrerer in house over 900 lejemål i hele landet.

 

Arbejdsopgaver

Som praktikant får du lov til at være med til (næsten) alt, hvad der rører sig i virksomheden. 

Vi arbejder under principperne: Frihed under ansvar, og det skal være rart at være på kontoret. 

Vi er en lille organisation, som har outsourcet alt, hvad der hedder vicevært og håndværkere osv. Vi har et meget tæt samarbejde med vores samarbejdspartnerne, og de har alle samme værdigrundlag som os. 

Det at vi er en lille organisation gør også, at vi er meget afhængige af hinanden, og skal kunne stole på hinanden. Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø og kærer om hinandens ve og vel. Døren ind til vores direktør står altid åben!

Der vil være forståelse for, at praktikanten skriver afsluttende opgave i arbejdstiden.

For den rette person med den rette indstilling vil der være gode muligheder i virksomheden efter endt uddannelse.

 Vi ønsker en praktikant, som er i gang med uddannelse som finansbachelor.

 

Kontaktperson

Administrationschef Annette Lylover Jensen

Telefon: 31 63 38 01

E-mail: alj@probusfyn.dk  

 

Adresse

Hollufgårds Allé 6, 5220 Odense SØ

Telefon: 31 63 38 00

E-mail: info@probusfyn.dk

Hjemmeside: www.probusfyn.dk

Om os

Vores administration er kendetegnet ved den tværfaglighed, som generelt karakteriserer ejendomsadministrationsfaget. Det betyder, at vores medarbejdere hver dag behandler alt fra administration til økonomi og jura.

Som praktikant i vores virksomhed, vil du få et nøje tilrettelagt praktikforløb, hvor en ejendomsadministrations diversitet er udgangspunktet. Du vil komme til at få et tæt samarbejde med vores økonomiafdeling såvel som vores supportteam og administratorer.

Vores direktør sidder i øvrigt i bestyrelsen for Ejendom Danmark, hvorfor et praktikforløb hos os, for den rette kandidat, kan være springbrættet til en god og spændende karriere i branchen.

Det er vores virksomheds klare målsætning, at vi gennem værdiskabende rådgivning kan styrke vores kunders position. Det betyder, at vores kerneopgave først og sidst er at skabe sunde, gode og trygge hjem i de mange ejendomme, vi repræsenterer. 

Vores administrationsfilosofi bygger på de tre nøgleord ordentlighed, ordholdenhed og kærlighed. 

Vores eksistensberettigelse er rodfæstet i vores ordentlighed; Der er nemlig ordentlighed i alt det vi siger og gør. Hos Qvortrup Administration A/S værner vi om vores kunder og om de ejendomme, vi repræsenterer. Derfor er det vigtigt for os, at vores rådgivning er ordentlig og at vores medarbejdere er veluddannet og opdaterede mennesker med et ordentligt værdisæt. 

For os medfører ordentlighed ordholdenhed. Ordholdenhed er blandt andet et udtryk for ansvarlighed og troværdighed, som er fundamentet for tillid. 

Med tillid som vores udgangspunkt skaber vi de bedste relationer til vores kunder. Det er vigtigt for os, for vi tror nemlig på, at gode relationer fører til gode og loyale samarbejder, og vi har en ambition om altid at være vores kunders bedste og tætteste samarbejdspartner. 

Kærlighed er imidlertid vores vigtigste filosofi. Vi rummer masser af kærlighed – kærlighed til hinanden, til vores kunder, til vores virksomhed og til vores fag. Vi er en passioneret og engageret administration, der brænder for det, vi laver – og vi brænder for at skabe de bedst mulige forudsætninger og rammer for vores kunder.

Kontaktperson 

Administrationschef Martin Skaarup
E-mail: MS@qvortrup-adm.dk
Tlf.: 35 35 43 00

Adresse

Sortedam Dossering 43, 2200 København Ø
Hjemmside: www.qvortrup-administration.dk
E-mail: QA@qvortrup-adm.dk
Tlf: 35 35 43 00

Antal ansatte

ca. 20

Søger finansøkonomer til praktik i foråret 2021.

Vi er en mindre ejendomsadministration på cirka otte ansatte beliggende i centrum i Roskilde med god kundetilgang. Vi har fokus på administration og drift af ejendomme, og har et tæt samarbejde med vores kunder. Der er et godt sammenhold på kontoret, hvor vi hjælper hinanden efter evne og muligheder.

Du vil blive en del af et mindre team. Der er mulighed for at prøve lidt af hvert, da vi har en størrelse, hvor alle får lov til at varetage meget forskelligartede opgaver. Vi kan tilpasse forløbet til den enkelte og give mulighed for at udføre nogle af de opgaver, som er relevante i forholdet til afsluttende opgaver, når det er muligt.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være kontakt til beboere og vores kunder og efter evne at besvare disses spørgsmål. Der vil blive mulighed for at bogføre, afstemme, sende rykkere og varetage daglige opgaver i en ejendomsadministration.

Vi forventer, at du er ansvarsfuld, interesseret i at lære, og arbejder selvstændigt.

 

Forretningsområde

Administration af ejerforeninger, andelsboligforeninger og udlejningsejendomme.

Om Toft Administration

Det er vores vision at vokse og udvikle firmaet i takt med de muligheder, der opstår inden for vores fag og inden for digitale løsninger.

Kontaktperson

Direktør Helle Aggerholm Lay Toft

Telefon 20 99 81 99

E-mail hal@toftadm.dk

Adresse

Toft Administration ApS

Bredgade 23C, 4000 Roskilde

www.toftadm.dk

Antal ansatte

7

Søger finansbachelorer til praktik i efteråret 2020.

Er du finansbachelor og søger praktikplads hos en ejendomsadministration? Brænder du for tal, jura og kundekontakt? Har du drive og ben i næsen? Hvis du kan svare ja, er du lige den kandidat, vi søger.

Vi tilbyder en praktikperiode, hvor du vil prøve kræfter med og få kendskab til:

– Kundebetjening

– Bogføring og regnskab

– Varmeregnskab

– Budgetter

– Realkreditlån

– Forsikringer

– Bestyrelsens funktion, ansvar og valg

– Indkaldelser til generalforsamlinger

– Deltagelse i generalforsamlinger

– Skrivning af referater

– Varetagelse af sekretariatsfunktion

Samt andre relevante arbejdsopgaver, der vil give dig en grundig indsigt i ejendomsadministration. Når du starter, vil du få udleveret læringsmål og en skemalagt ugeplan for hele dit praktikforløb. Så er du sikker på, at du får mest mulig læring ud af din praktikperiode hos os. Under hele praktikforløbet vil du være tilknyttet en fast kontaktperson.

Om dig

Du er i gang med din uddannelse som finansbachelor og har gode karakterer. Du går op i detaljen uden at miste overblikket. Vi forventer, at du behersker Excel og resten af Office-pakken. Du er udadvendt og ikke bange for at stille dig op foran mange mennesker.

Lidt om os

Hos Vest Administrationen er vi 27 ansatte. Vores direktør hedder Kent Friis Petersen og startede Vest Administrationen i 1990. Vi beskæftiger os med rådgivning og ejendomsadministration af andelsboliger, ejerboliger og gårdlaug. Vi holder til i en ældre herskabsvilla i ambassadekvarteret i Hellerup, har en uformel omgangstone, høj arbejdsmoral og sætter en stor ære i at betjene vores kunder hurtigt og effektivt.

Vest Administrationen er certificeret Great Place to Work, og er nomineret til årets bedste mellemstore virksomhed.

Praktiske informationer

Arbejdsplads:

Vest Administrationen A/S

Gammel Vartov Vej 1, 2900 Hellerup

 

Arbejdstid: 36 timer.

Ansøgningsfrist: Send din ansøgning og dit CV til os inden den 1. april 2020 på tlu@vestadm.com – skriv ”Finansbachelor” i emnefeltet. Vi holder løbende samtaler, når ansøgningerne kommer ind, så skynd dig. Opslaget tages af, når praktikpladsen er besat.

Spørgsmål: Hvis du ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte: Administrationschef, Timmy Lund på telefon 33 24 61 26.

Praktikforløbet løber fra august og fem måneder frem.

Hvem er vi? 

CEJ Ejendomsadministration A/S søger finansøkonomer til praktik i København og Aarhus til foråret 2021.

Hos CEJ går vi glade på arbejde, samtidigt med at vi leverer ejendomsadministration på højeste faglige niveau til alle typer af ejendomme.

Vi er en virksomhed i udvikling med ca. 130 ejendomsspecialister fordelt på vores kontorer i København og Aarhus. Vi er en virksomhed med engagerede og dedikerede medarbejdere, der lægger vægt på vidensdeling, og som gør meget ud af at dygtiggøre kollegerne, samtidig med vi har det sjovt. Vores engangement smitter, og vi er gode til at holde på såvel medarbejdere som vores kunder.

Vi har haft praktikanter i mere end ti år, og har et dygtigt team tilknyttet til oplæring af vores praktikanter. En stor del af vores ansatte i dag er tidligere praktikanter.

Hvad er arbejdsopgaverne?

Hos CEJ har vi totaladministration, og vi efterstræber at vores praktikanter kommer hele vejen rundt om jobbet som ejendomsadministrator, og får kendskab til både investeringsejendomme, andelsboligforeninger, ejerforeninger og erhvervsejendomme. Som praktikant vil du blandt andet blive involveret i følgende opgaver:

 • behandling af fakturaer og bogføring
 • oplæring i Unik bolig 4 (det mest benyttede program til ejendomsadministration i Danmark)
 • behandling af årsregnskab
 • udarbejdelse af forbrugsregnskaber
 • behandling af opkrævninger og opfølgning på restancer
 • opsigelser
 • udarbejdelser af dokumenter i forbindelse med salg/udlejning
 • ejerskifter
 • behandling af varslinger
 • deltagelse i interne og eksterne møder herunder generalforsamlinger
 • udarbejdelse af referater
 • ejendomsjura

Hvem er du? 

Du er i gang med finansøkonomuddannelsen, og brænder efter at finde ud af, hvad det vil sige at være ejendomsadministrator. Du er serviceminded, og kan godt lide at have kontakt med mange mennesker. Du har gå-på mod og flair for jura og økonomi.
Du kan arbejde selvstændigt og i teams.
Du er opsøgende og proaktiv.

Du kommer 3 måneder i praktik i en dynamisk virksomhed, som vil være med til at udvikle dig fagligt og personligt, og give dig indsigt i en ejendomsadministrators arbejde. Du får et praktikforløb, som tager afsæt i din teoretiske uddannelse, og supplerer med praktisk viden indenfor administration af ejendomme. Så søg en praktikplads hos CEJ !

Du søger via en af disse links:

København – Besat

Aarhus

Kontaktperson 

I København: Praktikantansvarlig, Lea Dyrting

Telefon 33 70 77 79

E-mail LDY@cej.dk 

I Aarhus: Praktikansvarlig, Lene Gertsen

Telefon 87 39 17 91 

E-mail LG@cej.dk 

Adresse

Meldahlsgade 5, 1. sal, 1613

København V 

samt 

Børglumvej 13,

8240 Risskov

Telefon 33 33 82 82

E-mail kbh@cej.dk 

www.cej.dk

Antal ansatte

130

 

Søger 1 finansbachelor til praktik i efteråret 2020.

Hos Vopa Ejendomsadministration arbejder vi sammen på kryds og tværs, hvilket sikrer, at du får mulighed for berøring med alle aspekter inden for ejendomsadministration. På den måde får du hurtigere indsigt i de forskellige grene inden for faget for derefter nemmere at kunne specialisere og dygtiggøre dig. Du vil i høj grad få mulighed for at være med til at forme dit eget forløb og arbejdsopgaver.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det sociale højt.

Dine arbejdsopgaver

Som praktikant vil du blandt andet arbejde med:

– Bogføring, afslutning og årsrapporter

– Salg af andels- og ejerboliger

– Kundeservice/-pleje via mail og telefon

– Deltagelse i bestyrelses- og budgetmøder, samt generalforsamlinger

– Generel administration

Der vil være mulighed for at finde og forme egne opgaver efter interesse.

Din profil

Du er i gang med finansbacheloruddannelsen, og kan sætte flueben ved følgende:

– Bogføring

– Have forståelse/erfaring med kundeservice

– Være serviceorienteret

– Gå-på-mod

– Fleksibel

Hvem er vi

Vopa Ejendomsadministration er en mindre administrationsvirksomhed. Virksomhedens størrelse gør at alle medarbejdere sidder i samme lokale, hvilket sikre en god vidensdeling og et dynamisk arbejdsmiljø. Vi vægter arbejdsmiljøet og den positive omgangstone højt sammen med at yde den bedst mulige service til vores kunder.

Kontaktperson

Personaleansvarlig Bjarne Gram

E-mail bg@vopa.dk

Telefon 93 95 64 04

Adresse

Vesterbrogade 124B, 1620 København V

www.vopa.dk

Telefon 81 11 11 12

E-mail kontakt@vopa.dk

Antal ansatte

9

Hvem er vi?

Hos ØENS er vi stolte af, at være med til at uddanne branchens kommende talenter. I den forbindelse søger vi en talentfulde og entusiastiske kandidat til vores praktikforløb.

 ØENS Rådgivningshus er et samarbejde mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendoms og virksomhedsadministration. Virksomhederne deler dejlige, åbne og lyse lokaler på Lergravsvej, Amager. Vi dyrker og værdsætter den gode stemning, med medindflydelse og ejerskab, da vi tror på, at glade medarbejdere er gode medarbejdere. Og det virker – på kontoret sørger dine 45 loyale og engagerede fremtidige kolleger hver eneste dag for at gøre en forskel for vores kunder og hinanden – det er det vi kalder rådgivning i øjenhøjde!

Vision: At skabe Danmarks bedste administrations og rådgivningsvirksomhed.

Vi værdsætter vores uafhængighed og vi ved at de bedste resultater opnås med de dygtigste og mest motiverede medarbejdere. Vi ønsker med kærlighed, glæde og humor at tiltrække, fastholde og udvikle Danmarks bedste medarbejdere og Danmarks bedste arbejdsplads. Vores mål opnås ved innovation og konstant evne til at omstille og tilpasse os fremtidens virkelighed. 

Mission: Vi ønsker via positiv tilgang og rådgivning i øjenhøjde, at inspirere og udvikle vores kunder og deres forretninger.

Med en uformel tilgang til vores kunder skaber vores kompetente og engagerede medarbejdere via en løsningsorienteret rådgivning dagligt værdi for vores kunder.  Vi ønsker at være en seriøs og social arbejdsplads hvor der er plads til forskelligheder og et sted hvor trivsel, arbejdsglæde og lønsomhed går hånd i hånd.

Hvad kan vi tilbyde dig? 

ØENS Ejendomsadministration A/S ønsker gennem tilbud om praktikplads at bidrage aktivt til, at studerende på finansøkonom og finansbachelor studiet bliver bekendt med ejendomsadministrationsbranchen og vælger at videreuddanne sig og søge karriere inden for ejendomsadministration.

ØENS Ejendomsadministration A/S tilbyder hvert år studerende at komme i praktik som ejendomsadministrator. Det overordnede mål med praktikopholdet er at give den studerende indsigt i arbejdet som ejendomsadministrator, således at den studerende opnår en faglig kompetence, der – sammen med den teoretiske uddannelse – åbner for mulighed for ansættelse som ejendomsadministrator senere.

Vores arbejdsplads har plads til forskellige personligheder. Vores kontor er rummeligt, jordnært og vi har en fri og behagelig omgangstone overfor hinanden og vores kunder.  På vores kontor har vi respekt for den enkelte, er lydhøre overfor hinanden og fremelsker den enkeltes styrke. Vi elsker at hygge og fejre vores sejre.  Hos os er der bogstavligt talt højt til loftet, og vores uformelle og hyggelige tone giver en god dialog med kunderne og medvirker til vores succes.

Vi ønsker at ansætte vores kommende praktikanter til sæsonen 2021 som studerende med start i august/september 2020. Derved vil praktikanten have kendskab til ØENS Rådgivningshus og kan får det fulde ud af praktikperioden.

Hvad skal du lave?

Vi søger en studerende til at bistå vores udlejnings- og foreningsadministratorer med de daglige opgaver. Hos ØENS får du ansvar for egne opgaver, og du skal blandt andet arbejde med ejerskifter, administratorbesvarelser, forbrugsregnskaber, vedligeholde webarkiv, varsle bolig/fællesudgifter og meget andet.

Så er du interesseret i et 15 timers studiejob sideløbende med din uddannelse, med mulighed for praktikplads efterfølgende så send en ansøgning allerede nu til hr@oadv.dk. Med følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Alder

Billede

Cv

Karakterer

 

Kontaktperson

Personaleansvarlig Ida Gudmundsson

E-mail hr@oadv.dk 

Telefon 32 34 01 65

Adresse

Lergravsvej 59, 2300 København S 

www.oadv.dk 

Telefon 32 46 46 32

E-mail hr@oadv.dk 

Antal ansatte

45

Kurser på EA-uddannelsen

Kom ind i en spændende branche

Anne Marie Oksen, adm. direktør for CEJ, fortæller om behovet for nye ejendomsadministratorer