Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Boligmoderniseringer: Ejendomsbranchen håber på et bredt forlig

EjendomDanmark advarer fortsat mod et generelt indgreb rettet mod de gennemgribende moderniseringer – men hilser det velkomment, at boligminister Kaare Dybvad gerne ser et bredt forlig om § 5,2.

Den længe ventede rapport om gennemgribende renoveringer blev tirsdag formiddag præsenteret af boligminister Kaare Dybvad. På pressemødet sagde boligministeren blandt andet, at han gerne så et bredt forlig i Folketinget, da det vil være bedst for ejendomsbranchen. Samtidig sagde boligministeren, at et indgreb skulle have fokus på et opgør med kortsigtet spekulation.

”Vi er fuldstændig enige i, at ændringer af lovgivningen kræver et bredt flertal. At drive og forbedre ejendomme og boliger er en langsigtet investering. Det kræver tryghed for, at lovgivningen ikke bare ændres hele tiden,” siger Jannick Nytoft, adm. direktør i EjendomDanmark.

EjendomDanmark peger på, at der ikke i rapporten fra ekspertgruppen er noget, der tilsiger drastiske indgreb mod § 5,2.

”Indgreb kan få store økonomiske konsekvenser for mange mennesker, så vi er parate til at gå konstruktivt videre allerede på vores møde onsdag med boligminister Kaare Dybvad,” siger Jannick Nytoft.

Se i øvrigt EjendomDanmarks kommentarer til 5,2 rapporten