Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Halv pris på deltagergebyr til FUTURE:PropTech i London 13.-14. maj 2019

EjendomDanmark tager igen i år til FUTURE:PropTech i London. Skal du med? Lige nu er der tilbud på deltagergebyret, hvor der gives to billetter ved betaling for én. Udbyttet af FUTURE:PropTech i London har været så positivt, at vi i EjendomDanmark håber på at kunne samle en større dansk delegation til årets event. Innovative løsninger, digital transformation og netværk er nogle af nøgleordene for eventet. Vi mener, at det er vigtigt for ejendomsbranchens aktører at gøre sig bekendt med den digitale dagsorden. 

Eventet udvides fra år til år, og i 2019 forventes der mere end 2.000 deltagere fra mere end 50 lande spredt over mere end 700 virksomheder.

Konferencen tager udgangspunkt i den teknologiske udvikling, og de ændringer branchen står over for i et internationalt perspektiv. De deltagende får mulighed for at få et indblik i, hvor den digitale transformation er på vej hen, udvide netværket med strategiske partnere eller potentielle kunder fra startup virksomheder, ejere, administratorer, mæglere, investeringsselskaber m.m.

Det er en fordel at købe billetterne gennem EjendomDanmark. Først og fremmest gives der lige nu to billetter ved betaling for én. Når denne kampagne er slut, vil der være 20 procents besparelse på deltagergebyret gennem EjendomDanmark. Skriv ’"DENMARK2019" under "Enter Promotional Code", når du køber billetten.

Ud over rabatten på deltagergebyret, vil deltagerne gennem EjendomDanmark også få mulighed for rabat på hotelophold og international eksponering til potentielle kunder, partnere, medier, investorer mv.

Køb billetter til FUTURE:PropTech

Læs mere om eventet

Vi håber, at I har lyst til at deltage i eventet sammen med os.

Kontakt Trine Ejsing på telefon 30706180, hvis du vil høre mere om FUTURE: PropTech eller PropTech generelt.