/ Nyheder / EjendomDanmark har tilsluttet sig ambitiøst energiprojekt

EjendomDanmark har tilsluttet sig ambitiøst energiprojekt

EjendomDanmark er nu en af syv nye partnere i Københavns Kommunes tiltag Energispring.
Det er et initiativ med fokus på en grøn omstilling af ejendomsbranchen, så hovedstaden som den første i verden bliver CO2-neutral i 2025.

Af

Foto: Brzozowska, istock

En vigtig underskrift blev tirsdag morgen sat på Københavns Rådhus. For med den sørgede adm. direktør Jannick Nytoft for, at EjendomDanmark nu er en af syv nye partnere i Københavns Kommunes tiltag Energispring.

Det er et initiativ med fokus på en grøn omstilling af ejendomsbranchen, så hovedstaden som den første i verden bliver CO2-neutral i 2025. Det er et ambitiøst mål, som EjendomDanmark gerne vil bakke op om:

”De danske bygninger står for 40 procent af det samlede energiforbrug, så det er vigtigt, at vi som branche tænker i grønne og bæredygtige løsninger. Med Energispring er der skabt et unikt rum, hvor myndigheder, interesseorganisationer og private kan udveksle erfaringer”, siger Jannick Nytoft.

Blandt Energisprings konkrete initiativer er en platform til at sammenligne bygningernes energiforbrug og afholdelse af workshops.

Ud over EjendomDanmark tilsluttede blandt andre Wonderful Copenhagen og City Ejendomsforvaltning sig som partnere i det grønne initiativ. Med de nye partnere nåede det samlede antal partnere op på 36.

Energispring blev søsat i 2016, og det ledes af HOFOR, Teknik- og Miljøforvaltningen samt Københavns Ejendomme og Indkøb.

Læs mere om Energispring