Vi benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies   

Attraktiv rabataftale på køkken og bad

EjendomDanmark giver dig som medlem nu mulighed for via indkøbsportalen at benytte dig af en attraktiv rabataftale med Kvik A/S, der leverer et bredt udvalg af skabe og bordplader mv. til køkken, bad, bryggers og garderobe.

Kvik er dansk design og løsninger i høj kvalitet. Sortimentet rummer løsninger til ethvert budget og enhver plantegning. Som medlem af EjendomDanmark kan du få 20 procent i rabat på gældende listepriser på skabe, indretning og bordplader.

Handymand eller fuld service?

Hos Kvik bestemmer du selv, om du vil have modulerne leveret og selv varetage installationen, eller om Kvik skal varetage det hele. Du vælger selv, om du vil have hårde hvidevarer med og kan vælge ud fra et stort udvalg til konkurrencedygtige dagspriser.
Kvik leverer hurtigt og har lokale køkkencentre over hele Danmark. Her kan Kviks konsulenter hjælpe dig med tegninger og planlægning af dit projekt – uanset om det er en enkelt mindre garderobe eller en større mængde køkkener.

”Hos Kvik kan vi både hjælpe med det lille badarrangement, som skal opdateres, over til komplette garderobe løsninger og naturligvis køkkener i alle størrelser og udformninger. Vi tilbyder tre niveauer af ”service” – enten gør-det-selv, hvor man selv står for samling og montering, gør-det- let, hvor vi samler skabene til jer, eller som en fuld entreprise, hvor vores montører står for opsætning af det nye køkken, bad eller garderobe”, siger Jesper Nielsen, country manager hos Kvik.

Kvik A/S har ti års garanti på fronter og skabe, og 25 år på bevægelige dele.

Opret dig for at benytte dig af rabataftalen 

Læs om Kvik 

For at benytte aftalen skal du have et CVR-nummer.