/ Styrk dit personlige lederskab

Styrk dit personlige lederskab

Med udgangspunkt i den styrkebaserede tilgang, lærer du at øge dit mentale overskud og skabe motivation og arbejdsglæde hos dine medarbejdere. 

Kurset udbydes i samarbejde med Lederne Kompetencecenter 

Medlemmer af EjendomDanmark tilbydes en særlig rabat på dette udvalgte kursus

Der er en klar sammenhæng imellem trivsel og det at præstere godt. Når vi føler os motiverede og bruger os selv på den bedste måde, så løser vi i fællesskab problemer og bidrager positivt til både virksomheden og verden omkring os. Det at gå på arbejde bør være en glæde for både ledere og medarbejdere.

På dette kursus lærer du hvordan du bringer det bedste af dig selv og dine medarbejdere i spil. Du lærer at spotte styrker og håndtere svagheder. Gennem konkrete redskaber og øvelser får du nye tilgange til at løse problemer og afholde stærke 1:1 samtaler og møder. Og du får indsigt i hvordan du skaber en konstruktiv feedback kultur og driver teamudvikling og forandringsprocesser. Alt sammen med den styrkebaserede tilgang som afsæt.

Du får indblik i

 • Teorien og forskningen bag styrkebaseret ledelse
 • Hvordan du bringer dine egne og andres styrker i spil
 • Konkrete metoder til at afholde motiverende 1:1 samtaler og møder
 • Hvad der skal til for at opbygge en konstruktiv feedback kultur
 • Hvordan du driver forandringer på en konstruktiv måde

 

Før kurset:

 • Tager du en online-styrketest, som giver dig indblik i dine egne mest udtalte styrker
 • Laver du en energidagbog, der identificer dine styrker og svagheder

Sted: Lederne Kompetencecenter Prags Boulevard 45 2300 København S

Tidspunkt: 06/06/2023 09:00 – 07/06/2023 16:30

Pris (ex. moms): 12500 DKK

Medlemspris (ex. moms): 9990 DKK

Tilmeld

Praktiske oplysninger

Kurset er for ledere med personaleansvar, der ønsker at styrke egen ledelsesstil samt at få konkrete redskaber til at lede, motivere og engagere medarbejdere ud fra den styrkebaserede tilgang. 

Der er max 15 deltager på kurset, og når du tilmelder dig dette kursus via EjendomDanmark, er du sikker på, fokus vil være ejendomsbranchen i undervisningen. 

Pernille Hippe Brun

Pernille Hippe Brun er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og University of California, og efteruddannet i arbejds- og organisationspsykologi. Hun er selvstændig med egen konsulentvirksomhed og har som strategisk ledelses- og organisationskonsulent mange års erfaring med lederudviklingsforløb, samt rådgivning af ledere i både danske og udenlandske virksomheder. Pernille er en efterspurgt foredrags- og oplægsholder og kendt for sin engagerende og ligefremme stil. Hun er desuden forfatter til fire bøger om organisatorisk liv og ledelse, heriblandt bogen “Styrkebaseret ledelse”.

På kurset fokuserer vi på:

 • Hvad er styrkebaseret ledelse – filosofien og forskningen bag?
 • Hvad er dine, medarbejdernes og dit teams styrker og svagheder?
 • Hvordan bringer du styrkerne i spil og håndterer svaghederne?
 • Hvordan kan den styrkebaserede tilgang bruges i konkrete situationer, såsom til at løse problemer, føre konstruktive og udviklende 1:1 samtaler, til at skabe gode møder og en god feedback kultur, og til at udvikle teamet og drive forandringer?

Kurset er praksisorienteret og engagerende.

Første dag

Om formiddagen på første dag fokuserer vi på filosofien og forskningen bag styrkebaseret ledelse, og hvordan du identificerer og bringer dine egne, medarbejdernes, teamets og organisationens styrker i spil, samt hvordan du håndterer svaghederne.

Om eftermiddagen træner vi det at bruge den styrkebaserede tilgang til at løse problemer, at føre konstruktive og udviklende 1:1 samtaler samt at skabe en god feedback kultur.

Anden dag

På anden dagen dykker vi om formiddagen ned i den styrkebaserede tilgang til at afholde energigivende møder og til at udvikle dit team.

Om eftermiddagen træner vi det at drive forandringsprocesser konstruktivt, samt laver en stærk vedligeholdelsesplan, så kurset kan forankres i din hverdag.

Efter kurset vil du kunne bruge de øvelser og metoder, vi gennemgår, direkte i din personaleledelse.

Du får udleveret bogen “Styrkebaseret ledelse”, skrevet af underviseren, Pernille Hippe Brun. Den indeholder en mængde konkrete cases og eksempler på, hvordan du bedriver styrkebaseret ledelse og kan bruges som opslagsbog til dine medarbejdersamtaler, teamudviklingsdag, dit næste møde, til at give og modtage feedback, når du indgår i og driver forandringsprocesser, eller skal samle op på en trivselsundersøgelse.