/ Skimmelsvamp i udlejningsejendomme

Skimmelsvamp i udlejningsejendomme

Få et overblik over, hvordan du bedst håndterer sager om skimmelsvamp. Kurset giver dig en værktøjskasse til at løse både praktiske og juridiske udfordringer.

Der opstår som regel mange spørgsmål i forbindelse med mistanke om eller konstatering af skimmelsvamp i et lejemål. Hvem skal for eksempel undersøge, hvem skal udbedre, og hvem betaler?

Praktisk håndtering

Kurset giver dig et overblik over rettigheder og pligter for både udlejer og lejer i forbindelse med konstatering af skimmelsvamp i et boliglejemål. Udover gennemgangen af de juridiske regler, vil du på kurset få gode råd og vejledning til, hvordan du i praksis håndterer skimmelsvampsager, og hvad der skal til for at komme af med skimmelsvampen. Vi berører både spørgsmål om forebyggelse, erstatning, genhusning og forsikringsdækning mv. Kurset fokuserer på skimmelsvamp i udlejede boliger og på relationen mellem udlejer og lejer.

Det får du med hjem

  • Hvad er skimmelsvamp, og hvorfor opstår det?
  • Hvordan håndterer og udbedrer du skimmelangreb?
  • Udlejers og lejers rettigheder, pligter og ansvarsfordeling

Adm. direktør Jens Kornum, Goritas og juridisk konsulent Thit Topsøe­-Jensen, EjendomDanmark

Tid og sted: EjendomDanmark, Vester Farimagsgade 41, 1. sal, 1606 København V. Torsdag d. 8. oktober 2020 klokken 09.30-16.00. Lektioner: 7

Tidspunkt: 08/10/2020 09.30

Pris: 4615 DKK

Medlemspris: 3695 DKK

Tilmeld

Flere kurser