/ Kommunikation for ledere

Kommunikation for ledere

Som leder skaber du resultater gennem andre. Derfor er din evne til at kommunikere klart og engagerende afgørende for din evne til at lykkes som leder.

Kurset udbydes i samarbejde med Lederne Kompetencecenter 

Medlemmer af EjendomDanmark tilbydes en særlig rabat på dette udvalgte kursus

På kurset lærer du at kommunikere med overblik, retning og klare budskaber, samt at skabe motivation og positive samarbejdsrelationer. Frem for alt lærer du at kommunikere personligt og med gennemslagskraft, så du selv træder tydeligt frem.
 
Vi ved fra forskning, at ledere, der fremstår som menneskelige og varme, samtidig med de indgyder respekt via deres person og kompetencer, leverer de bedste resultater. Det er derfor vigtigt, at dine kommunikative kompetencer er baseret på viden om både retorik og relationer. Du får indsigt i, hvordan du strukturerer din kommunikation med retoriske værktøjer, så den bliver knivskarp. Samtidig får du indsigt i, hvordan du bruger din person og dit kropssprog til at give din kommunikation tyngde, troværdighed og autenticitet, og hvordan du kommunikerer med indlevelse og empati, så du motiverer andre, flytter holdninger og skaber handling. Vi har særlig fokus på hvordan du kommunikerer til større forsamlinger, dvs. holder en tale eller kommer med et indlæg. Og du vil i din kommunikation lære at argumentere både til hjerne og hjerte.
 
Vi har fokus på træning i praksis gennem mundtlige øvelser, så du får både trænet din evne til at inddrage krop og stemme i din kommunikation og øvelse i, hvordan du gennem din personlige kommunikation skaber troværdighed, bevarer den og bruger den.

Styrk din kommunikationsstil og skab gode samarbejdsrelationer

  • Lær, hvordan du gør din kommunikation tydelig og overbevisende
  • Få indsigt i, hvordan du skaber forståelse og engagement omkring dit budskab
  • Få indsigt i, hvordan du kommunikerer – både til større og mindre forsamlinger – med indlevelse og empati
  • Træn din evne til at kommunikere – også med krop og stemme

 

Sted: Lederne Kompetencecenter Vermlandsgade 65 2300 København S

Tidspunkt: 15. maj 2024 09:00 – 16. maj 2024 16:30

Pris (ex. moms): 12700 kr.

Medlemspris (ex. moms): 9350 kr.

Tilmeld

Undervisningsgange, forår 2024

  • Den 15. maj  kl. 9.00-16.30
  • Den 16. maj kl. 9.00-16.30

Praktiske oplysninger

Kurset henvender sig til dig, der ønsker indsigt i din egen måde at kommunikere på og træning i at kommunikere klart og tydeligt og skabe positive relationer.

Kurset varer to dage, og undervisningen veksler imellem teori og øvelser. Vi lægger vægt på, at der er fokus på den enkelte deltager og tid til individuel sparring og feedback. Derfor er der maks. 12 deltagere på hvert hold.
 
Fokus er på at løfte din evne til at træde i karakter som leder og kommunikere tydeligt, struktureret og engagerende. Vi kobler din personlige kommunikation sammen med evnen til at skabe gode relationer gennem indlevelse og empati.

Inkluderet i prisen er undervisning, kursusmaterialer og forplejning.

Du vil modtage et digitalt kursusbevis efter din deltagelse på kurset. Dit kursusbevis kan tilgås via vores online platform DiplomaSafe, hvorfra du kan tilføje det på din LinkedIn-profil, downloade det til din e-boks, printe det eller dele det med dit netværk på flere sociale medier.

Hanne Tornager:

Hanne Tornager har siden begyndelsen af ​​2022 undervist på Ledernes Kompetencecenter.

Hanne har kunder i både den offentlige og private sektor, der arbejder med strategier og rådgiver ledere på forskellige niveauer.

Hendes kunder er hjemmehørende i Danmark såvel som i udlandet.

Fru Hanne Tornager har 20+ erfaring som selvstændig rådgiver. Hun støtter kunder og rådgiver i strategiudvikling og understøtter efterfølgende eksekvering.

Derudover har hun en stærk profil inden for kommunikation som et redskab til at ændre kultur og skabe opmærksomhed om roller og interaktioner under individuelle og organisatoriske forandringer.

Hanne Tornager har en uddannelsesbaggrund fra Danmarks Journalisthøjskole, en kandidat i kommunikation og en kandidat i statskundskab.

Der er maks. 12 deltagere på hvert hold.